הפלה אחרי טיפולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני מהפורום השכן.
    אתמול היתי במיון הבטא שלי יורדת ויש דימום וכאבים חזקים.
    אני ממתינה ליום ראשון לראות שבטא יורדת לבד.
    רציתי לשאול כרגע יש לי דימום ברמה של כתמים חומים, הדימום לא אמור להתגבר? מתי זה קורה?
    כל פרט שאתן יכולות לתת לי אני אשמח זה ההריון הראשון שלי וההפלה הראשונה
6 תגובות
עמוד 1
  • לא בהכרח אמור להתגבר, יכול להיות דימום מועט למשך שבוע אולי 10 ימים
    אני מבינה שאת כבר כמה ימים מדממת, אז אוטוטו יגמר הדימום
  • והכאבים? יש לי כאבי חזקים
  • הכאבים יעברו לפני סוף הדימום ואם זה בלתי נסבל קחי משכך כאבים

זו תקופה לא קלה אבל אני מבטיחה לך שהיא עוברת...
  • תודה רבה
  • היי מותק!! אני כל כך מבינה אותך...עברתי את זה גם.היה לי דימום 10 ימים ועוד שבוע הפרשות חומות.כאבים מאוד חזקים...ממש ...היה קשה אבל עובר ...אני מאחלת לך שתצליחי בטיפול הקרוב .מחזיקה לך אצבעות
  • ANG מותק,
    תודה על העידוד אני שתעברי את התקופה הקשה ותצאי ממנה מחוזקת!
    אני הכי מבינה אותך בעולם ולמרות שאני לא שנים עושה טיפולים גם הטיפול וגם ההפלה השפיעו עליי מאוד קשה גם ברמה הנפשית וגם ברמה הפיזית אני שוכבת ערה בלילות וחושבת אולי פשוט ה' לא רוצה שאני יעשה ילדים? אולי לא מגיע לי? אבל אני מנסה הלשקיט את הראש ולנסות ולהרים את עצמי.
    בכל אופן גם אם תחליטי שאת לא רוצה או יכולה להמשיך אני מאחלת לך בלב שלם שתהיה מאושרת (כן אני מאינה שאפשר להיות מאושרת גם בלי ילד) ושלמה עם עצמך וחזקה כי מגיע לך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה