עיסוי פרינאום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, היה לי עד לא מזמן פטריה וגינאלית, השתמשתי במשחה ונר ועבר ברוך ה'.
    הייתי היום אצל הרופאה ומתברר שאני בעצם בשבוע 34+4 במקום בשבוע 33+4, וקראתי בפורום ובאינטרנט על עיסוי פרינאום, אבל אמרו שלא מומלץ לעשות אם יש פטריה. עכשיואם הפטריה יתה ועברה זה יכול להחזיר אותה ? כדאי להתחיל לעשות את העיסוי ? ואם לא מה אפשר לעשות במקום כדי למנוע כמה שיותר חתך ו/או קרע ?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה ,
    אין בעיה לעסות את הפרינאום גם כשיש פטרייה , מה שחשוב זה להקפיד על נטילת ידיים והגיינה
    את השמן לשפוך לצלוחית קטנה ולא לשמן את האצבעות ישר מפיית הבקבוק ולא להשתמש בשמן נבט חיטה אלה בשמן זית שקדים או סומסום.
    הייתי ממליצה לך להוסיף לשמן מספר טיפות מתמצית אתרית לבנדר, הלבנדר ידוע כאנטי פטרייתי ויכול למנוע את חזרתה של הפטרייה ולהקל על הגרד מספר טיפות לתוך השמן ולערבב.

עכשיו דבר נוסף, פטרייה ואגינלית הינה דבר שכיח בהריון, ועלולה לחזור מספר פעמים, כדאי להפחית צריכה של סוכרים, פחמימות פשוטות ומזונות המכילים שמרים, ליטול תוסף תזונה פרוביטוקיה ולהרבות בשתיית נוזלים , מים עדיפים.
    תירגול נשיפות ביחד עם כיווץ והרפיית שרירי הנרתיק יכול גם הוא לעזור ולהכין אותך לקראת הלידה .

שתהה לידה קלה:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה