הטרדה בזמן הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

אני עובדת במקום עבודה והבוס החדש שהחליף בוסית קודמת זרק לי משפט ממש לא במקום- קשור להטרדה מינית..
    הבנתי שהוא טיפוס בוטה כזה. אפילו הוא אמר את זה על יד עוד עובדת לא היה אכפת לו.(הוא יודע שאני עובדת טובה ומקצועית )
    הוא יודע שאני בהריון . הודעתי בחודש החמישי ואני כאן גם 5 חודשים.
    אין מצב שיפטרו אותי.. זה לא הפחד שלי.
    אני פונה אליכם כי אני בדילמה מה לעשות עם המשפט הזה שמאוד נעלבתי ממנו.. משפט ממש לא במקום. מתביישת לרשום אותו.
    סיפרתי לבוס אחר כאן שהיה פעם הבוס שלי.. והוא שאל אם אני רוצה שהוא יעיר לו.
    אני חוששת שהוא יעיר לו כי אני מפחדת שיתנכל לי ויתנהג לא יפה.
    סה"כ אני לא חושבת שאחזור לכאן אחרי הלידה.
    מה הכי כדאי לעשות? להעיר לו בעצמי שמה שאמר זה לא לעניין? לתבוע? יש עילה לזה? על פעם אחת..?לספר למנכלית? שהוא יעיר לו?
    הבוס האחר סיפר לי שפיטרו כאן לא מזמן את הבוסית שהייתה לפני כי היא דיברה גסויות ואפילו יש תביעה לחברה ועליה מבית דין. הבוס שהטריד אותי מחליף אותה.
    ברור שאני יכולה ללכת למנכלית שאני עובדת איתה ישירות.. אבל לא עשיתי זאת.
    מה לעשות?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שבת שלום!
    ראשית, חובתו של כל מעביד היא למנות נציגה (אחת העובדות) שבפניה ניתן להתלונן על מקרים מסוג זה. כמו כן, במקרים של הטרדה מינית המעביד יהיה צריך להוכיח כי עשה כל שביכולתו למנוע מקרי הטרדה מינית במקום העבודה.
    כשהבוס הוא המטריד- הבעיה גדולה עוד יותר מבחינתו. קודם כל, עלייך להעיר לו, את יכולה גם בכתב והכי רצוי שתגשי אל המנכ"לית או כתבי לה מכתב המתאר את המקרה וחכי לתגובתה, בטוחני שהיא תשוחח עימך על כך מיד, כי בסופו של דבר יהיה עליה להוכיח שעשתה הכל למניעת הטרדות מיניות במקום עבודתה. חשוב שתדעי כי אם יתנכל לך עקב המכתב, תוכלי גם לתבוע על התנכלות זו.
    אם בכוונתך להתפטר או לתבוע, רצוי שתפני קודם למנכ"לית ואף תתעדי את השיחה עימה.
    בברכה,
    עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה