הנקה וסימילאק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוק שלי בן חודשיים וחצי, עד לפני 3 שבועות או חודש ינק מלא ומשום שכל הנקה הסתיימה בבכי וצרחות התחלתי לשאוב חלב ולהאכילו בבקבוק משום שהדבר מאוד תובעני וקשה שילבתי סימילאק - 1 ליום יש לציין שבהנקה הוא לא היה מביא יציאות (רק אחת ל5-6 ימי)והמצב השתפר עם נתינת הבקבוקים.
    נושא הגזים השתפר אצלו והוא התרגל לסימילאק וסובל פחות אולם שיוצא לי לתת לו עוד בקבוק סימילאק ביום הוא ממש משתנה ואני צריכה להחזיק אותו בידיים מלווה בבכי (מה שכמעט לא קורה עם בקבןק 1)- האם יתכן וכל תוספת בקבוק צריך להתרגל (כי מיד הפסקתי לתת לו). מה יקרה שאפסיק להניק? יכול להיות שהוא רגיש לסימילאק??????
3 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תבדקי רגישות ללקטוז וסוכרוז שמצוי בתחליפים. נראה כי הוא ממש סובל מזה..
    תרגישו טוב
  • ליאם שלום,

מצטערת על העיכוב בתשובה אבל אנחנו חוזרות להפעיל באופן אקטיבי את הפורום ונשמח לענות על כל שאלה.
    ייתכן כי זו רגישות ללקטוז אבל לפני שמגיעים למסקנה כזו צריך לבדוק העלאה הדרגתית יותר של הכמות שהוא מקבל מבקבוק. ממליצה להעלות כל יום-יומיים בכ-20 סמ"ק ולראות האם תופעות נעלמות. במידה ולא, אני ממליצה לגשת לרופא לצורך בדיקת רגישות ללקטוז.

בהצלחה!

שירה קראוטהמר
    מנהלת שירותים לפני ולאחר לידה בבייבי לינק.
    אחות מוסמכת, התמחות בטיפול נמרץ ילדים ופגים, יועצת שינה מוסמכת

• רוצה לעדכן שמאז שיניתי למטרנה ונראה היה שיפור משמעותי אולם בשבועיים האחרונים התחלתי לתת יותר ושוב הילד לא רגוע (מניחה שצריך להתרגל?) אך שמתי לב לתופעה מוזרה שבחלב שלי בוכה נותן ה-מ-ו-ן גרפסים נחנק בשתיה ואילו במטרנה לא. מצד שני נראה שכבד לו עם המטרנה כי אחרי שעה יכול לפלוט האם יכול להיות שזה רפלוקס?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה