כמה דברים... כל מיני... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

1) האם מישהי נתקלה במצב של רגישות לחתול מסויים? יש לי הרגשה שזה מה שיש לדניאל... הכל אדום לה שם, עם פצעונים קטנים אפילו...

18 תגובות
עמוד 1
  • 1) ליונתן היתה פריחה בגב תחתון כשהשתמשנו בטיטולים פרימיום.

2) לגבי פטריה בציפורן, אני לא חושבת שזה שחור, אבל את יכולה לשאול רופא עור. זה נשמע באמת יותר כמו שטף דם.

3) החלמה מהירה לדניאל

4) מזל טוב, ומה נסגר עם המשפחה שלכן? מה עם קצת גברים?
    יעל, אמא של יונתן
  • היי בקשר לחיתול זה יכול להיות ..(בהתחלה חשבתי שהתכוונת לחתול לא הבנתי..)אבל יכול להיות גם מהמגבונים יש משחה דיזיטין ממש טובה תוך כמה שעות עוברת האדמומיות תשטפי את האזור רק עם מים אפילו בלי סבון ובהחתלות הבאות תשדלי שממש יהיה מנוגב טוב שלא תיווצר לחות אבילו אחרי המגבת תנגבי עם חיתול בד שכל האזור יהיה יבש..
    בקשר לצפורן את יודעת שאני מתייחסת לזה גם לנועה יש בבוהן ברגל בקצה אבל בצבע בורדו חום כזה וגם אני חושבת שהרבה זמן זה לא עובר הייתי בטוחה שזה סוג של מכה --אולי גם אני אבדןק את זה כי הרבה זמן לא עבר...
    דניאלוש שתהיה בריאה במהרה..זה לדעתי חילופי מזג האויר גם אצלי היא הייתה איתי כל השנה האחרונה בבית והיתה גם בשלב כזה חולה בלי גן ובלי ילדים סביבה..זה משהו באויר..
    ולאחותך המון מזל טוב שתגדל אותה בנחת ובאושר..
  • לגבי הטיטול - אני לא יודעת לא התנסתי ב"ה... אבל תתכן אלרגיה לסוג מסויים - תנסי להחליף
  • הי דנה,

ביום רביעי הייתי עם הבנות אצל הרופא והאמת היא ששכחתי להראות לו את זה ונזכרתי איך שיצאתי, אז נכנסתי לבית המרקחת וקניתי את המשחה דזינטין ומאז ועד אתמול בלילה שמתי ולא עזר, לכן הבוקר שמתי לה משחה טיפולית.
    לגבי הציפורן - אצל גל זה ממש שחור והוא נמצא בתחילת הציפורן (צמוד לעור) וזה פשוט לא מתקדם קדימה, עם הצמיחה, כבר די הרבה זמן, לכן אני מתחילה לחשוש.
    יעל,
    זה נראה לי מקרה אבוד: אנחנו 2 אחיות בלבד, לאחותי יש 3 בנות ולי- 2

• איזה דזיטין קנית? הכחול או הסגול?
    כי אם זה הכחול אז הוא שווה ל^& הסגול מעולה!!!!!

• אני חייבת לומר לך משהו - בהחלט יש רגישות!!!!!! לקטנה שלי היה את זה עם פמפרס בצורה שלא תיאמן!!!!! כמה שניסינו מדי פעם לשים לה את הסוג הזה - כל פעם זה חזר - אז ידעתי שזה מזה!!!!!!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ענת - כן, הסגול קניתי ולא ראיתי שום הקלה לצערי...

• 1. גם אני חשבתי חתול
  • 1- גם לשקד היתה רגישות לפמפרס.
    2- הכי טוב שרופא יראה את זה.
    3- שתהיה לה החלמה מהירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • 1- לא נתקלתי

• 1. ברור שיש רגישויות לחיתולים כאלו או אחרים, אנחנו מורחים אגיסטן בייבי אם המצב ממש פטרייתי כבר

2. גם לכרמלי יש כזה דבר בציפורן, הרופא אמר שזה שטף דם שהתייבש מתחת לציפורן וכרגע אין צורך לעשות כלום, אלא אם מתחיל לכאוב

3. החלמה מהירה

• תודה בנות

• 1)בטח שיש רגישות לחיתולים ,אנחנו השתמשנו בדזטין הסגול ועבר תוך יום -יומיים
    2)נראה לי הכי טוב להתיעץ עם הרופא
    3)החלמה מהירה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • כבר ענו לך על הכל אז כל מה שנותר זה לאחל רפואה שלמה לבנות
  • שלום לכולם,

לגבי פטריות בציפורניים או פטריה בציפורן בזמן הריון יש לראות עם טיפול בלייזר עדיף על טיפול מתן כדורים, ידוע שטיפולים בכדורים יכול להשפיע על תפקוד הכבד של היולדת, לכן ישי סיכוי שיש השפעה על העובר, לכן יש להיוועץ עם הרופא המטפל אך לגבי טיפול בלייזר להסרת פטרת ציפורניים לא שמעתי שיש מניעה כלשהי מכיוון שקרן הלייזר פוגעת בציפורן ברגל ו"רק" מחממת את איזור הפטריה ולא לוקחים כדורים כלשהם בטיפולי לייזר - וכמובן גם כאן יש להיוועץ עם רופא מטפל, עוד פרטים על טיפול בפטר ציפורניים באמצעות הלייזר אתם יכולים לקרוא כאן:
    http://www.laser-nail-fungus-removal-prices.co.il/
  • 1ברור שיש- אצלנו הייתה רגישות להאגיס. יש משחת פלאים שנקראת צינקוד. קצת מסריחה מדגים, אבל מריחה אחת מעלימה הכל !!
    2. לגבי פטריה בציפורן- הייתה פיטרייה לאחד מהילדים שלי- תלכי לרופא, לא זכור לי שהיה שחור אלא צהוב.. או לבן.. בכל מקרה ניתן לטיפול אנחנו קיבלנו משחה, עשינו אמבטיות וזה עבר.
    3. בת כמה דניאל ? אולי תתני לה משהו לחיזוק המערכת החיסונית.. יש משהו שנקרא דרקולדים - זה שוקולד ולא סוכרית גומי ואם אני זוכרת נכון אפשר לתת מגיל חצי שנה (לא סגורה על זה!)
    4. מזל טוב קולולולולו!!!
    [
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • הדס זה שרשור ממש ישן
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אוף ואני כבר שמחתי שאורלי חזרה אלינו
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה