עצירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

נולד לי ילד לפני כחודש.

בביה"ח הוא ינק ממני והשלמתי לו מעט עם סימילק אדוונס. בשבועיים הראשונים אותו הדבר אכל חלב אם עם סימילק.
    בשבוע השלישי הוא החל לאכול מטרנה מהדרין ואז לאחר מספר ימים החלה אצלו עצירות שהתבטאה בקקי עיסתי אך כל יום וחצי היה עושה קקי.
    לאחר מספר ימים הקקי הפך קשה מן הרגיל..כדורים קטנים וקשיםץץולכן החלטתי לעבור שוב לסימילק אדוונס.. שמעתי בעצת הרופא..לתת לו 10 סיסי מים לאחר שעה וחצי של כל ארוחה..וגם זה לא עזר..ניסיתי נרות גליצרין וזה שחרר אותו אך העצירות ישנה עד היום.
    היום אנחנו עם סימילק כבר שבועיים שלמים ועדיין יש עצירות קשה לתינוק..האם עליי להחליף מזון לתינוק? (הרופא המליץ על מטרנה אקסטרה קר במידה והמים לא יעזרו לריכוך הקיבה)..אני לא יודעת מה לעשות התינוק לא ישן בכלל והוא סובל המון....בבקשה תעזרו לי אנחנו סובלים
3 תגובות
עמוד 1
  • מוכר כל כך . תיראי הרבה אין מה לעשות . תינסי את המטרנה שהרופא המליץ עליה. אני באופן אישי לא מכירה לבת שלי הייתה עצירות עם סימילאק אדוונס כלום לא עזר . את יכולה לסחוט כמה טיפות מיץ עגבניות לסנןן ולטפאף לו לתוך הפה. לנסות תכשיר נגד גזים כשהם משחררים גזים זה יחד עם קקי וכאבי הבטן פוחתים.
    יש כל מיני תכשירים ולכל תינוק עוזר יותר טוב תכשיר שונה. ממליצה לחפש מההשו על בסיס טיבעי תשאלי בבתי מרקחת או חנויות טבע.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• שלום, קודם כל אני ממש מבינה הקושי והתסכול שלך, לא קל לראות תינוק שסובל. יש כמה דברים שאת יכולה לעשות כדי לעזור לתינוקך. תשאלי את הרופא שלך לפני שאת מחליפה פורמולה אבל יש תחליף חדש של מטרנה שהוא יותר דומה לחלב אם בשם extra care. כל הפורמולות למיניהם לוקחות יותר זמן לעכל ולכן יש כאבי בטן המלווה לפעמים עם עצירות. אפשר גם להעזר בעיסוי הבטן, ורפלקסולוגיה (כדאי לקבל הדרכה מבן אדם מקצועי), אמבטיה ממים חמים ותנועות עופניים עם הרגליים של התינוק. הרבה פעמים כל הדברים האלו משחררים את הגזים והצואה והתינוק ירגיש יותר טוב. בהצלחה, הלינה

הלינה הרו
    מנהלת שירותים לפני ולאחר לידה בבייבי לינק.
    אחות מוסמכת, מנחת קבוצות הורים,
    מדריכת הנקה מוסמכת, יועצת שינה מוסמכת

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי 038068805

שלום,

נולד לי ילד לפני כחודש.

בביה"ח הוא ינק ממני והשלמתי לו מעט עם סימילק אדוונס. בשבועיים הראשונים אותו הדבר אכל חלב אם עם סימילק.
    בשבוע השלישי הוא החל לאכול מטרנה מהדרין ואז לאחר מספר ימים החלה אצלו עצירות שהתבטאה בקקי עיסתי אך כל יום וחצי היה עושה קקי.
    לאחר מספר ימים הקקי הפך קשה מן הרגיל..כדורים קטנים וקשיםץץולכן החלטתי לעבור שוב לסימילק אדוונס.. שמעתי בעצת הרופא..לתת לו 10 סיסי מים לאחר שעה וחצי של כל ארוחה..וגם זה לא עזר..ניסיתי נרות גליצרין וזה שחרר אותו אך העצירות ישנה עד היום.
    היום אנחנו עם סימילק כבר שבועיים שלמים ועדיין יש עצירות קשה לתינוק..האם עליי להחליף מזון לתינוק? (הרופא המליץ על מטרנה אקסטרה קר במידה והמים לא יעזרו לריכוך הקיבה)..אני לא יודעת מה לעשות התינוק לא ישן בכלל והוא סובל המון....בבקשה תעזרו לי אנחנו סובלים

קני בבית מרקחת שמן פרפין לשתיה. ברגע שיש עצירות לתת 5 cc פעם ביום עד שעצירות תעלם. עם תחזור, לתת שוב.
    לבן שלי עזר תוך מס' ימים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה