מישהי כאן מטופלת במרפאה להפלות חוזרות? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרופא שלי שלח אותי למרפאה להפלות חוזרות כיוון שזו הפלה 3 שלי. אני לא ממש יודעת למה לצפות.
3 תגובות
עמוד 1
שיהיה בהצלחהההההה המון בהצלחה מאחלת לך שלבסוף תביאי לעולם ילדד יפהפה וחמודדדדד[
אילנה אני עדיין לא שם, אז אני לא יודעת בוודאות.. אבל לפי מה שהבנתי קודם כל עושים כל מיני בדיקות (קרישיות, גנטיות וכדומה) ואז בהתאם לתוצאות מחליטים על אופן הטיפול.. הבעיה יכולה להיות ממש בסיסית ופשוטה לפתרון, כמו למשל קרישיות יתר.. בכל אופן, תהי חזקה... התקופה הזו נורא קשה, אבל היא עוברת... שיהיה לך המון המון בהצלחה... [ u rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html] הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...