עזרה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום ,

אני לאחר לידה שלישית, חזרתי אתמול הביתה עם תינוקת מדהימה
    הבעיה היא שהשדים מאוד כואבות לי שאני מניקה באופן קיצוני, ניסיתי לשאוב משד ימין
    אבל יצא חלב עם דם, כך שאני מפחדת לתת לתינוקת לינוק מצד זה.
    מה לעשות? אני מאוד רוצה לינוק, ולא היתה לי בעיה כזו בהנקות הקודמות??
    נא עזרתכם המהירה
1 תגובות
עמוד 1
  • טוב... אני מניחה שהדחיפות כבר קצת מאחוריך ובכל זאת...
    גודש זה מצב של חוסר איזון כך ששאיבה לא כל כך תעזור ואולי אף תגדיל את ייצור החלב מצד זה לכן עדיף פרט להנקה להשתמש בקומפרסים קרים ואולי מעט עלי כרוב.
    בנוסף דם שיוצא עם החלב זה פציעה של הפיטמות עכב תפיסה לא נכונה של השד, כדי לשפר תפיסה אני ממליצה בחום להעזר במדריכה או יועצת הנקה, חבל על הסבל המיותר !
    אבל...אם כבר יצא חלב עם מעט דם אז... אין בעיה עם קצת דם בחלב, אין בזה שום "רעל" לתינוק, בסך הכל חלב אם מגיע בייסודו מהדם שלנו (ללא כדוריות הדם האדומות שצובעות את הדם שלנו)
    מקווה שאת במצב טוב יותר
    מוזמנת להתייעץ

קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה