היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה קודם כל שלום לכל הבנות שנמצאות בפורום יצא לי לקרוא פה ושם קצתת הפורום באמתת ברמהה ועוזרר.
רציתי לשאול שאלה... אני בחורה בת 20 נכנסתי להריון ראשון וכבר בשבוע 7 הפלתי את העובר מכיוון שמרוב טיפשותי הזזתי את מכונת הכביסה והבטן התחתונה נפלה על המכונה זאת אומרת שקיבלתי מכה מאוד חזקההה(זה היה ביום חמישי בצהריים) ויום למחרת(שישי) בערב התחיל לי דימוםם לא חזק...פניתי לבית החולים למיוןן ושם אמרו לי שהעובר בסדר... למחרת הרגשתי כיווצים וכאבי מחזור שום דבר לא עזר לי היו לי אפילו הקאותת. הרגשתי כאילו נשמתי יוצאת לי.
ומאז עברו כבר חודשיים או שלוש...אני ובן זוגי מקיימים יחסים לא מוגניםם
וכבר שבוע או שבועיים אני מרגישה את אותם ההרגשות שהרגשתי בהריון הראשון לפני ההפלה. החזה שלי התקשה נוצר לי שוב פס בבטןן שוב סחרחורות ובחילות שבאות והולכותת
וכל הקטע שאני מפחדת לבצע בדיקת הריון כי לא רוצה להתבאססס אני מחכה למחזור שלי שהוא בתאריך 20 לחודש....רק אז אדע
עד אז מה אתן חושבות שאני בהריון????? האם יכול להיות סיכוי כזה?? אם כןן אני אהיה מאושרתתתת
אשמח לשמוע תגובותת במהרה
3 תגובות
עמוד 1
בטח שיש סיכוי.. לכי לבדוק... אין מה לפחד... זה לא הבדיקה שמכניסה אותך להריון או לא... שיהיה בהצלחה... [ u rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html] הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
אני אכןןןןן בהריוןן אויי אלוהיםם איזהה כיףףףףףףףףףףףף
אני הן אדם הכי מאושררר
איזה יופי. שמחה לשמוע. המשך הריון קל, תקין ומשעמם. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!