תותית יקירתי...
אני כ"כ מבינה את מה שאת עוברת, ומבינה את הכאב ואת תחושת החוסר אונים. גם אני עברתי לפני כשלושה וחצי חוד' הפלה רק שאצלי זה קרה בשבוע ה15... אחרי שבשקיפות הכל היה בסדר ואפילו קיבלנו את תמונות האולטראסאונד, כך שמבחינתי ומבחינת בעלי כבר ממש היה לנו ילד... זה מטורף להגיד דבר כזה אבל אני מאמינה שאת מבינה למה אני מתכוונת... גם לי אמרו שאחרי הפלה הגוף פורה מאד כי רמת ההורמונים נשארת גבוהה יחסית, אבל לא נקלטתי עדיין כך שחשוב לי שתביני שזה מאד משתנה מגוף לגוף ולא כדי לסמוך על זה(כי כשמקבלים אחרי הפלה מחזור זה בכלל שוק- אני הייתי בטוחה שאני שוב בהריון...
) מה גם שהוסת אצלי הגיעה אחרי חודשיים וקצת...
בקיצור כל מה שאני רוצה להגיד זה שלא תכניסי את עצמך לסרטים מכל פיסת מידע שתקבלי- כי עכשיו תקבלי הרבה. כי זה באמת מאד אינדבדואלי.הכי הכי חשוב זה להרים את הראש, וכמה שיותר גבוה! לזקוף את הגב, כמה שיותר ישר! ולחייך כמה שיותר וכל הזמן-זה לפחות יוריד קצת את רמת הלחץ מהמוח... זה אולי נשמע בלתי אפשרי אבל זו הדרך היחידה לא ליפול יותר למטה ולשקוע, בעיניי זה גם הדבר היחיד ששומר על האופטימיות להיקלט שוב וכמה שיותר מהר...
אני מאחלת לך מכל הלב שתצליחי ליישם את זה ושבעזרת ה' בחודש הבא כבר לא תקבלי מחזור ל9 חוד' שאחריו... ורק מהסיבות הנכונות כמובן!!!
בכל מה שתצטרכי אנחנו פה בשבילך