הפלה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן...

אני בת 27.5, נשואה שנתיים וחצי אוטוטו.
    לפני כשבועיים התבשרתי שנכנסתי להריון (ראשון), ולא הייתה יותר מאושרת ממני.
    לצערי, הגעתי עד לשבוע 6 וקצת ועברתי הפלה טבעית.
    אני לא יכולה לתאר את ההרגשה הנוראה כאשר הגעתי למיון בביה"ח מדממת והרופא שבדק אותי הסתכל עליי ואמר בכזאת אדישות: "את בהריון, או שאולי כבר לא... התחלת תהליך של הפלה.
    מאותו הרגע, כבר כמעט שבוע שאני לא מצליחה לעצור את הדמעות...
    ביקרתי היום אצל רופא הנשים שלי והוא ניסה לנחם אותי בזה שעדיף שזה קרה עכשיו, ולא בשלב יותר מאוחר שבו אולי הייתי צריכה להתחבט בשאלה האם להשאיר או להפיל את העובר, כי ברור לו שההריון לא היה תקין.
    שום דבר לא מצליח לנחם אותי.
    כולם אומרים לי להסתכל קדימה ולחשוב על ההריון הבא, אבל אף אחד לא מבין שרציתי את ההריון הזה, את הילד הזה... זה כ"כ מתסכל...
    ההרגשה הזאת שניסית חודש אחר חודש להיכנס להריון וכל פעם הגיעה הווסת שגרמה לך לבכות ולהיכנס ולדיכאון, ובסוף הגיעה הפעם הזאת שלא הגיעה הווסת והנה את בהריון, את שם, ממש קיבלת את מה שכ"כ רצית וזה חומק לך מבין האצבעות... זה נורא ההרגשה הזאת...
    אז נכון לעכשיו אני אמורה להמתין עד לווסת הבאה ואז לנסות שוב, וההמתנה הזאת רק מתסכלת יותר כי את לא יודעת מתי היא תגיע (הרופא אמר בין 4-6 שבועות, אך הווסת שלי אף פעם לא הייתה סדירה אז אין לדעת מתי תגיע), וגם כשתגיע אצטרך להמתין עד לביוץ, ולאחריו שוב להמתין לווסת הבאה ולהתפלל שלא תגיע ושבמקומה יגיעו רק תסמיני הריון,,,
    אני מרגישה שאין לי טיפת כוח בגוף להתחיל שוב...
    חברה טובה שאלה אותי אתמול אם אני מרגישה עוד כאבים, ועניתי לה שכן, אבל לא בבטן, אלא בלב...
    כמה קשה להיות אישה...
    האם זה נכון שלאחר הפלה קל להיכנס שוב להריון, או שזהו מיתוס או אמונה שאני נורא רוצה להאמין לה ולהיתלות עליה?
3 תגובות
עמוד 1
  • תותית יקירתי...

אני כ"כ מבינה את מה שאת עוברת, ומבינה את הכאב ואת תחושת החוסר אונים. גם אני עברתי לפני כשלושה וחצי חוד' הפלה רק שאצלי זה קרה בשבוע ה15... אחרי שבשקיפות הכל היה בסדר ואפילו קיבלנו את תמונות האולטראסאונד, כך שמבחינתי ומבחינת בעלי כבר ממש היה לנו ילד... זה מטורף להגיד דבר כזה אבל אני מאמינה שאת מבינה למה אני מתכוונת... גם לי אמרו שאחרי הפלה הגוף פורה מאד כי רמת ההורמונים נשארת גבוהה יחסית, אבל לא נקלטתי עדיין כך שחשוב לי שתביני שזה מאד משתנה מגוף לגוף ולא כדי לסמוך על זה(כי כשמקבלים אחרי הפלה מחזור זה בכלל שוק- אני הייתי בטוחה שאני שוב בהריון...) מה גם שהוסת אצלי הגיעה אחרי חודשיים וקצת...בקיצור כל מה שאני רוצה להגיד זה שלא תכניסי את עצמך לסרטים מכל פיסת מידע שתקבלי- כי עכשיו תקבלי הרבה. כי זה באמת מאד אינדבדואלי.הכי הכי חשוב זה להרים את הראש, וכמה שיותר גבוה! לזקוף את הגב, כמה שיותר ישר! ולחייך כמה שיותר וכל הזמן-זה לפחות יוריד קצת את רמת הלחץ מהמוח... זה אולי נשמע בלתי אפשרי אבל זו הדרך היחידה לא ליפול יותר למטה ולשקוע, בעיניי זה גם הדבר היחיד ששומר על האופטימיות להיקלט שוב וכמה שיותר מהר...
    אני מאחלת לך מכל הלב שתצליחי ליישם את זה ושבעזרת ה' בחודש הבא כבר לא תקבלי מחזור ל9 חוד' שאחריו... ורק מהסיבות הנכונות כמובן!!!
    בכל מה שתצטרכי אנחנו פה בשבילך
  • בנות , אני כל כך מבינה אותכן..אני עברתי את זה לפני יומיים ומאוד קשה לי ..בוכה בלי סוף.אצלי שבוע8 היה שלשום וישר דימום.חשבתי יום יומיים זה עובר אבל הכאב כל כך חזק וכל כך קשה להתרגל למצב שאין כבר למי לדאוג , שאין עם מי לדבר ולבקש להתפתח טוב ולהיות שם עוד 7 חודשים.אצלי זה פעם ראשונה אחרי טיפולים של שנתיים וזה מאוד קשה.להרגיש שזהו זה , עשיתי את זה ופתאום בוםםםםם ואין כלום.יש לי שני מוקפאים אבל כרגע אין לי כוח להמשיך.רופא אמר לי שעדיף להמשיך אחרי 40 יום . מיד אחרי מחזר הבא.אז כנרא אני אחכה עד חודש הבא.שולחת לכן חיבוקים ומקווה שבפעם הבא יהיה אחרת , יותר זמן ובסוף עם בייבי בריא.
  • אנג'י המתוקה,אני מבינה שזה סופי...
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה