דחוף כל מי שמביו בקשירת כחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם רופאים או גולשים
    אני בהריון שבוע 15 ושישה ימים יש לי התקצרות בצוואר הרחם שאלתי היא אם אני אחרי תאונה ודימום שעבר ,האם ישנו צורך הכרחי לתפירת צוואר הרחם כדי שהעובר לא יפול
    מצפה לתשובה ומודה מראש על היחס.
1 תגובות
עמוד 1
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי chn876

שלום לכולם רופאים או גולשים
    אני בהריון שבוע 15 ושישה ימים יש לי התקצרות בצוואר הרחם שאלתי היא אם אני אחרי תאונה ודימום שעבר ,האם ישנו צורך הכרחי לתפירת צוואר הרחם כדי שהעובר לא יפול
    מצפה לתשובה ומודה מראש על היחס.

אני בהיריון שבוע 19 ולפני כמה ימים עשיתי בהמלצה חמה את התפר אחרת כל ההיריון היה בסיכון גבוה להפלה, אני אחרי תודה לאל ובינתיים אין שום בעיה אז מחוויתי בלבד ולא מידע רפואי ( כי אני לא רופאה) אני חושבת שאם הרחם מקוצר בצורה שמאיימת על ההיריון אז מומלץ מאוד מה שנקרא תפר צוואר הרחם
    בהצלחה לך והרבה בריאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה