גזים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    מה ניתן לעשות כדי למנוע מן התינוק גזים? אני פונה לאלה שמניקות!
    אני כבר לא יודעת מה לעשות
    מה אסור לאכול ומה עדיף לאכול?
    אתן ממליצות על איזה תכשיר תרופתי?
    אני מנסה קצת לעשות לו מסז' קטן בבטן אבל זה בקושי עוזר
    בבקשה תעזרו, כל עצה תתקבל בברכה
    תודה.
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום חמודה! גם אני עכשיו עם תינוקת עם גזים (כבר ילדה שניה)
    ומה אני אגיד לך...עם הילד הראשון ניסינו כל מני תכשירים שמוכרים... מפרסמים ועולים לא מעט כסף וכלום לא עזר.המליצו לי על גרייפ ווטר-אני לא זוכרת אם ניסיתי אותו -פשוט התיאשתי מכל התכשירים בזבוזי כסף.אבל תנסי אולי באמת עוזר.ואם יעזור לך אז תמליצי לי!
  • שכחתי גם על חומוס-אל תאכלי חומוס

:)

תנו חיוך- אלהים שלח לכם מתנה נפלאה כל כך!

• היי שוב...
    לא רואה שאת קוראת את זה אבל אכתבו לכל מקרה.
    צריך גם להוסיף לרשימה השחורה כרוב --בכל צורותיו
    וגם כל הקטניות ולא רק חומוס.!
    תנו חיוך- אלהים שלח לכם מתנה נפלאה כל כך!

• הי,
    מס' שיטות להקלה על הכאבים:
    - כשהוא נמצא בהתקפת כאב כדאי לכופף לו את הברכיים כלפי הבטן. בנוסף, לכופף רגל אחת ולהחליף בינהן.
    - סיבובים של האגן כשאר הברכיים מקופלות - מצד ימין לצד שמאל- כשמפעילים עם הרגליים מעט לחץ לכיוון הבטן אפשר לשמוע את הגזים משתחררים.
    - את עיסוי הבטן חשוב לעשות כשאר רגליו כפופות, מעסים מעל הטבור בצורת חצי סהר מגע נוכח (לשים לב לא למשוך את עור התינוק) מצד ימין של התינוק לצד שמאל. במידה ותינוקך סובל מגזים בשעה קבועה, כדאי לעשות את העיסוי הזה באמבטיה חמימה כחצי שעה לפני - כדאי לקחת בחשבון שעלולה להיות יציאה במים. אבל זה מאוד מקל.

שיעבור מהר ובקלות :-)

רעות ברקו- ניניו
    מאבחנת ומטפלת בשיטת ורדי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה