שאלה בהתפתחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,, היינו בטיפתחלב לאחרונה והם אמרו שזה לא טוב שבנילא מצביע על דברים / עצמים / שהוא רואה או רוצה ..הוא בן שנה וחודשיים

אני גם שמתי לב לזה ועוד דברים שאני מאשימה את עצמי כי אחרי הכול הוא איתי בבית ויכול להיות שזה "דפק" לו את ההתפתחות שלא שמתי אותו במעון
    או שעשיתי משהו אני איתו לא בסדר

אני יושבת איתו על מילים , שירים , הוא מצייר יפה אומר אור וגעגע(ששואלים איך עושה ברווז) אבל לא לא אומר מעבר לזה כלום
    הרופאה אתמול אמרה לי שעד גיל שנה וחצי לפחות 10 מילים זה בסדר

אני רואה ילדים אחרים בגיל (נכון לא עושים השוואה .) אבל עדיין

איך אני מלמדת אותו מחדש ..להצביע ? לדבר ?לקשקש?

אוכלת את עצמי מבפנים ...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    קודם כל סליחה על התגובה המאוחרת - אך ראיתי כי קלינאית תקשורת כתבה לך תגובה בנושא נפרד ואני מקווה שקראת. אני מסכימה איתה.
    חשוב להסתכל על ההתפתחות שו כמכלול ולא להסתכל רק על מה שהוא לא עושה. המשיכי לדבר, להמליל, לעשות בעצמך את התנועות ואני מאמינה שזה יגיע.
    תעדכני אם את רוצה....
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה