תינוקת סרבנית שכיבה על הבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אורנה,

התינוקת שלי בת כמעט חודשיים (עוד שבוע), ועדיין מסרבת בכל תוקף להיות על הבטן כשהיא ערה. אנחנו מנסים לשים אותה כמה פעמים ביום על הבטן ובכל פעם התוצאה זהה: תוך פחות מדקה יש התקף בכי היסטרי שלאחר מכן גם כשהפכנו אותה חזרה לגב, הרמנו אותה וחיבקנו אותה ממשיך... לעתים זה הורס לה את מצב הרוח ממש עד שהיא הולכת לישון בלילה. ברור לי לחלוטין ששכיבה על הבטן היא חלק קריטי בהתפתחות לקראת התהפכות וזחילה - אז איך עוש ים את זה עם תינוקת עקשנית במיוחד?

תודה מראש,

ליהי ג.
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    סליחה על התגובה המאוחרת!!!!
    את צודקת שיש חשיבות מכרעת לשכיבה על הבטן. אני אתן לך כאן תרגיל לשיפור שכיבה על הבטן. רצוי לתרגל אותו כמה פעמים ביום בכדי להגיע לתוצאות.
    זיכרי שאתם המאמנים האישיים שלה ואם שכבה על הבטן לא הייתה מוכרת לה מהיום הראשון לחייה - כל יום שחולף קשה יותר להשכיב על הבטן בגלל מתח שרירי שנוצר בבית החזה.
    התרגיל: (בלשון זכר)
    1. להשכיב על הגב ,הרימי את הרגליים לכוון הפנים וחזרה. חזרי על התנועה מס' פעמים. יש לראות שהאגן מתרומם והגב מתעגל.
    2. הרימי את האגן, הניחי יד מתחת לישבן.ביד אחת אחזי את הרגליים ובשנייה גלגלי את האגן לכוון הראש. חזרי על התנועה מס' פעמים.
    3. הגביהי את האגן על הרגל שלך. טפיחות קלות על החזה.על מנת להוריד מתח שרירי מיותר.
    4. על הגב. ישרי רגל אחת וכופפי את השנייה. גלגלי את התינוק אל הצד של הרגל הישרה. הגיעי אל הצד וחזרה לגב. חזרי על התנועה מס' פעמים, לשני הצדדים.
    5. לשהות על שני הצדדים.
    6. המשיכי לגלגל עד אל הבטן. ניתן לשלב טפיחות על השכמות והכתפיים, הדהוד של הקול לתוך השכמות והגב.

אל תשכחי לעדכן איך הולך - אני כאן לשמוע על התקדמות.
    בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • אורנה, רוב תודות לך
  • מצויין.
    המשיכי לתרגל ותעדכני אותי.

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה