איך להגביר יצור חלב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות ילדתי לפני 3 שבועות והנקתי הנקה מלאה מהרגע הראשון, לפני שבוע נוצרה לי דלקת בשד ולאחר בדיקת רופא הוחלט על טיפול אנטיביוטי{זינט} בהוראת הרופא הפסקתי להניק ואת החלב ששאבתי זרקתי בגלל האנטיביוטיקה שבדיעבד הסתבר שאפשר להניק עם זינט.
    ביומים האחרונים כמות החלב שלי ממש ירדה ואני מעוניינת לחזור להניק כי הפשוש הקטן שלי ממש סובל עם המטרנה .נסיתי להניק אותו הוא ממש רוצה אבל זה לא משביע אותו והוא חסר שקט
    אשמח לקבל טיפים איך להגביר את כמות החלב ,אם זה בתזונה מסויימת או חליטות ,מוכנה לנסות הכל.
    תודה מראש
    אמא טרייה ומתוסכלת
2 תגובות
עמוד 1
  • הדבר היחיד והכי הכי טוב- זה פשוט שינק ינק ועוד ינק!
    פשוט תנסי- יומיים שיגור לך על הציצי! עכשיו בכיפור זה הזמן האידאל האמת..(אין סידורים, אין בית לנקות..ויש בעל שיכול לעזור).
    ותשתי בלי הפסקה!
    תוך יומיים כל החוסר יושלם

• הי
    אשמח לעזור לך בעניין, להדריך ולייעץ לגבי תפריט מעולה.
    אבל אין לי זמן לפרט כאן ואני מעדיפה שתתקשרי אלי אז חפשי אותי בפייסבוק ושם אני אתן לך את הנייד שלי-גם אני הייתי אמא טרייה לפני 4 שנים, ואם לא העזרה וההכוונה של אימי, לא הייתי מניקה את הבכור שלי ובכלל, את כל הבנים שלי.

אני מאמינה שצריך לעזור ולחלוק ידע עלמנת שבאמת תוכלי להינות מההנקה והמתוק שלך יגדל על החלב שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה