היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי. אני לא יודעת להגיד מה גרם למה, אבל בלידה הקודמת השתמשתי באפי-נו והיו כמה תפרים קטנים פנימיים בלבד קניתי אותו כי אמרתי ששווים לי 500 ש"ח תמורת המנעות מחתך. בהצלחה
קניתי והייתי מאד מרוצה, לא היו חתכים או קרעים, הרופא עשה לי תפר אחד קטנטן פנימי ואמר שזה ממש לא נחשב תפירה אפילו
עובדתית זה עושה עבודה טובה והצלחות נרשמו רק חשוב להשתמש לפי ההוראות ובזהירות כי מדובר במכשיר ולא ידני בנוסף אני מאוד ממליצה להכין כבר מראש את האזור בעיסוי פרינאום כדי שההגמשה תהיה הדרגתית ו... אם כבר קונים אז עדיף את האפי-נו עם המד כי ניתן לתרגל איתו גם עבודה לחיזוק ריצפת האגן אחרי הלידה
קרן-לי בן בסט, N.D דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
ממה שהבנתי בקורס הכנה המכשיר לא הכי מומלץ הוא מרחיב את האיזור לגודל של ראש של תינוק והבעיה היא שאחרי הלידה האיזור נשאר רחב ולא חוזר לעצמו. ברור שאחרי לידה, שתיים, שלוש המקום אף פעם לא יחזור לגודלו המקורי אבל האפי נו הופך אותו לענק... לשיקולכן ולשיקול הבעלים...