עזרה בבקשה מבנות הפורום. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני די חדשה פה..האמת היא שאני חודשיים הייתי נכנסת לאתר מידי יום..
    גילתי שאני בהריון (ראשון),ממש התלהבתי ושמחתי. כל יום הייתי נכנסת לראות מה קורה בתוך הגוף שלי. נכנסתי ביום ראשון לחודש שני. במוצ"ש התחילו הפרשות חומות להופיע,הלכתי למיון אבל לא הצליחו לעשות לי אולטרסאונד ואגינליי כי מסתבר שיש לי בעיה שנקראת ואגינליזים.
    הרופא במיון ניסה לבדוק עם מכשיר לבתולות ועדיין ממש כאב לי. אחרי הבדיקה שלו התחילו לי דימומים אדומים. הוא אמר שכנראה זה מהבדיקה. יום למחרת שזה אתמול הלכתי לרופאה המדהימה שלי שלצערי גם לא הצילחה לבדוק אותי. בנתיים הדימומים מתגברים, ואני מבינה שמשהו לא בסדר. עשו לי בדיקת דם הבוקר כדי לראות אם ההורמון של ההריון ירד משמועיתית וכדי לדעת אם הייתה הפלה. אני כולי פקעת עצבים. אני כל היום בוכה כי אני מבינה שכנראה ההריון נפל(תהיה תשובה בשעה ארבע)ובמקביל אני בוכה כי מרגישה שאני לא מספיק אישה אם אפילו לא הצליחו לעשות לי את הבדיקה. אני רואה שהבנות פה תומכות אחת בשניה ושמח לקבל גם תמיכה כי הדמעוצ פשוט לא מפסיקות לרדת ואני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד אם זה נפל אני פשוט יודעת שאני אפול מבחינה נפשית אבל לפחות אוכל להתמודד עם הבעיה אצל ססולוג, מצד שני אם ההריון בעזרת ה(!!!) ישאר לא תהיה שמחה ממני,אבל יצטרכו לבדוק את מקור הדימומים ואי אפשר בגלל הבעיה שלי. מה אני עושה??? בבקשה בבקשה תעזרו לי!

ענת
4 תגובות
עמוד 1
  • ענת חמודה, האמת אין שמץ של מושג מה זה וגינליזם, אבל אני מתארת לעצמי שזה קשור איכשהו לנרתיק צר או התכווצות של השרירים באזור... מה שבטוח שזה לא עושה אותך לפחות אישה או יותר אישה. זה פשוט מבנה גופך...
    לגבי ההריון: אני למשל מכירה באופן אישי כמה בנות שסבלו בתחילת הריונן מדימומים וההריון לא נפל והן ילדו תינוק בריא ברוך השם. נכון שכל הפלה (לא בוששת/נדחית) מלווה בדימום, אבל כל דימום נובע מהפלה... ככה שעדיין יש תקוו שההריון בסדר...
    לפי דעתי את חייבת להיות במעקב צמוד גם אחר קצב השינוי בבטא, גם כאבים...
    תנסי להירגע (אני יודעת שזה נורא נורא קשה ושזה סבל נפשי נוראי) כמה שאפשר.
    אני עברתי הפלה לפני קצת יותר מחודשיים (הריון יקר שהושג בעזרת טיפולים אחרי שנתיים וחצי של ניסיונות כושלים) ונשברתי לרסיסים. בכיתי בלי הפסקה כמה ימים...
    הייתי בדיכאון...
    אבל ה' העיר לי את דרכי. הבנתי כמה דברים... למדתי להעריך את מה שיש לי...
    תהי חזקה. גם כי טרם ניתן גזר הדין, גם כי זה לא סוף העולם. כשליש מההריונות נופלים בחודש השני (מיום הגילוי ועד השבוע ה10) וזה לא אומר כלום (חוץ מזה שבחודש אחרי זה יותר קל להיכנס שוב להריון).
    אני מקווה שהכל יהיה בסדר, אני יודעת שלא ממש אפשר לעזור לך עכשיו כי זה עניין של זמן ועניין פרטי. זה תהליך שצריך לעבור ולהתגבר על הקשיים מבפנים. ושום דבר שייאמר כאן לא ייתן לך את הרוגע ואת השלווה שהיית רוצה... אבל צרת רבים היא בהחלט חצי נחמה...
    תהי חזקה...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • תודה רבה לך על התגובה המהירה, אני מקווה שצרת רבים לא תהיה. אבל נחמה בהחלט יש.אני מקווה שבעזרת ה' השנה תקלטי במהרה בלי טיפולים מיוחדים ושההריון יעבור בצורה חלקה וכך גם הלידה. התשובות שלי יגיעו בשעה 16:00 וזה פשוט מריטת עצבים, אני מרגישה שהשעון החליט לעשות לי דווקא ועובד לאט מן הרגיל. בשורות טובות. אמן!

ענת
  • שלום לך... בפורום השכן ( של ההורים) יש כמה וכמה בנות שיכולות לספר לך ש3 החודשים הראשונים של ההריון היו דימומים...

מקווה שיש לך תשובות טובות !
    לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • פספוס קטן...
    ראי כמה הודעות למטה...
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה