אין חלב בשבוע 36 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום שלום!
    אז ככה הבייבי שלי בן שבועיים בדיוק היום נולד בלידה רגילה בשבוע 41+4 במשקל של 4600..
    כשהשתחררנו מבית החולים רמת הצהבת שלו היתה 7.4 והיום כשהו כבר בן שבועיים עשיתי בדיקה חוזרת והצהבת עלתה ל 11.5
    אמרו לי לחזור לבדיקה בעוד כשלושה ימים..
    מספר שאלות :
    1. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להוריד?
    2. האם זה נכון שלהוציא אותו לשמש עוזר להוריד את רמת הצהבת?
    3. קראתי שהנקה גורמת ליותר צהבת (ואני נטו הנקה והוא אוכל טוב)?
    4. האם לא כדאי לעשות ברית ברמת צהבת כזו?

נ.ב
    מיצטערת על "ההתקפה"..
    תודה על העזרה...
    שנה טובה והכי מתוקה שבעולם
1 תגובות
עמוד 1
  • לא ידוע לי על הדרך "להוריד " את הרמה בצהבת ילודים .
    אני יודעת שבבי חולים מאירים על התינוק בקרני אור שאורך גל קרוב לזה של אור השמש אבל דואגים לכסות את עיני התינוקות כדי שלא לפגוע בראיה.
    לגבי הנקה וברית כדאי להתייעץ עם רופא ילדים , לגבי הברית גם עם המוהל מניסיון אם לא עשית ברית אחרי שבוע ימים זה כבר לא משנה עם יהיה מדובר בשבועיים או חודשיים .
    יש לך שאלות טובות אבל כדאי שרופא ילדים שמטפל בבנך ירא אותו ויענה לך עליהם כך תיהיה הכי בטוחה.
    [url=http://www.glitterfly.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה