למה כל כך מהר?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי תינוקת בת 8 חודשים בדיוק....
    ונראה לי שהיא מתפתחת קצת מהר מדי... היא התהפכה גב בטן בטן גב מגיל 3 חודשים.... התיישבה לבד בגיל 5 חודשים וכבר חודש וחצי שהיא זוחלת רגיל על ארבע (קדימה)... וכבר שבועיים שהיא מנסה לצעוד בעזרת כל מה שאפשר להישען עליו....
    הלא זה מוקדם???
    עם אחותה הגדולה הכל קרה יותר מאוחר ואחרי השלב הזה מיד הלכה לבד... האם זה אומר שהקטנה תלך בגיל 8-9 חודשים

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    אכן בתך מהממהרות.
    אני ממליצה כמה שיותר לתת לה לתרגל ולממש את שלבי ההתפתחות שהיא מכירה עד היום. כלומר.... כשאת מניחה אותה על המזרון להשכיב אותה על הגב - שתתהך, תתישב, תזחל וכו'...
    כמה שיותר להרחיק דברים שהיא יכולה להיעמד בעזרתם.
    כמובן לא להעמיד אותה או להוליך אותה.
    תני לה לזחול בכל מיני מכשולים - כמו לעבור ערימת כריות וכו.

לרוב התפתחות מהירה היא על חשבון איכות התנועה - ולכן חשוב לתרגל כמה שיותר את השלבים שהיא מכירה עד היום.

בברכת שנה טובה.
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה