רק רציתי לעדכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני זמן מה התלוננתי באוזניכן על בעיות ההתנהגות של הבן שלי (סוג של בדיקת גבולות, עשיית דווקא, אלימות מילולית ולעיתים אף פיזית כלפיי) ועל תחושת חוסר האונים שלי.
    אתן אז המלצתן לי כאן על "פינת המחשבה"/"פסק זמן" כאופציית ענישה ותגובה. ניסיתי ואימצתי בכיף!!!! רציתי לעדכן שניסיתי וזה עזר לי פלאים! אני לא יודעת מה קדם למה, אבל מצד אחד אני מרגישה יותר בטוחה בסמכות שלי, יש לי כלי ענישה יעיל שלא עושה לבן שלי עוול, לא פוגע ברגשותיו ובכבודו ובו-זמנית מראה לו שההתנהגות שלו בלתי רצויה ולא מקובלת. ומצד שני, אני מצליחה לשלוט בעצמי ובתגובות שלי, אני לא מתעצבנת כמו שהייתי מתעצבנת קודם, צועקת, גוררת אותו לחדר שלו בתור עונש ואז אוכלת את עצמי כי ידעתי שזה חוסר שליטה שלי בעצבים שלי ובמצב וידעתי שגם הוא יודע את זה. אני רגועה, שקטה, לא מתעצבנת (ואם כן מצליחה לצאת לרגע בשביל להירגע ולחזור כשאני מסוגלת להתמודד עם המצב).
    תודה רבה לכן.!!!!!!!!!!!!!!!!!.....
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
1 תגובות
עמוד 1
  • יופי!!!!!!!!!!
    אני כל כך שמחה לקרוא את הדברים...!!!!!!!
    שיהיה המשך טוב ומספק,
    ושנה טובה ומתוקה ומלאה בהצלחות קטנות וגם גדולות...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה