קורס הכנה ללידה לגברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן\ם

ברצוני לעלות שאלה, חשבתי לפתוח קורס הכנה ללידה לגברים, ואני אסביר:
    זה נכון שרוב ההכנות שצריך לעשות הם של הנשים, אבל לאחרונה אני פוגש גברים רבים אשר מבעים חששות מהלידה אשר מונעות מהם לתמוך באופן מלא בנשים ההרות שלהן, ברור לי שהם לא עושים את זה מתוך רוע, אלא מתוך פחד מסויים.
    הקורס יועבר ב"שפה" של גברים ויכלול גם ידע טכני וגם סוג של שיתוף והפגת פחדים. כמובן שלקורס עדיף להגיע בזוגת כמו בכל קורס אחר.

לכן, רציתי לשאול את דעתכן, האם קורס מסוג זה מבורך או בזבוז של זמן ?
1 תגובות
עמוד 1
  • ברוב הקורסים יש גם שיעור אחד לפחות לבעלים.
    כשאני הייתי בהריון ראשון הלכתי לקורס הכנה ללידה והיה שם גם שיעור אחד לגברים שהוא היה מעולה.
    חוץ מזה, בעלי תמיד תמיד התעניין בכל מה שלמדתי בקורס וקרא יחד איתי את הספרים שהשגתי, כך שהוא הגיע די מוכן.
    עכשיו (הריון שלישי)
    אנחנו כבר ממש ממש מומחים בנושא!!!
    אני חושבת שקורס הכנה ללידה לגברים הוא מאוד יעיל, רק שצריך לחשוב טוב על התכנים, כי יש דברים שממש ממש לא קשורים אליהם ויכולים אפילו להרתיע אותם.

מירי, אמא לשתיים וחצי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה