נעלי הליכה ראשונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!
    בן התחיל ללכת בשעה טובה, הוא בן שנה וחודשיים. הוא התחיל ללכת עצמאית לפני כחודש, הפסיק, וחזר שוב לפני כשבוע וחצי ללכת יפה - הוא מאבד שיווי משקל לפעמים אבל בסה"כ הוא הולך יפה.
    קניתי לו נעליים כיוון שהוא רוצה ללכת כשאנחנו בחוץ/ בגינה וזה לא כ"כ בטוח שיילך יחף בחוץ..
    אז שאלתי היא:
    נעלי צעד 1 של אלפנט שהן די סגורות ועולות 230 ש"ח לא נסגרו לו כמו שצריך על הרגל (הסקוטצ'), המוכרת אמרה שיש לו יחסית קשת עליונה רחבה.. קניתי לא סנדל סגור מקדימה, שבעיקרון הוא צעד 2, הוא הלך איתו יפה דווקא.. והוא עלה רק 120.. מבצע עכשיו.. הוא טיפל'ה פחות גמיש אבל עדיין גמיש.
    מה דעתכן?... גם עוד מעט חורף.. הוא נכנס לגן בתחילת אוקטובר..
    סרט חחח

אורית נורי
4 תגובות
עמוד 1
  • לעידן שלי יש את אותה בעיה עם האלפנטן
    אמנם נסגרו אבל נורא לחצו לו על הקשת כי היא גבוהה
    תנסי את הפפאיה הן הרבה יותר נוחות לעידן
  • קודם כל תודה על תגובתך
    הייתי בפפאיה ושם היא הראתה לי רק סנדל רגיל שהוא פתוח לגמרי באצבעות..
    מכיוון שהוא עדיין משלב הליכה על 6 חשוב שהאצבעות שלו לא יהיו פתוחות לגמרי..
    אני שוקלת להחזיר את מה שקניתי ולחכות עם זה. עדיף כבר לקנות לו עוד חודש נעל סגורה לא? גם יהיה כבר חורף והרגל תגדל עד אז..

אורית נורי
  • אורית שלום,
    רצוי שהנעל הראשונה שלו תהיה גמישה ותשמור על גמישות מקסימלית של הרגל בתוך הנעל.
    כמובן תזכרי לחלוץ לו נעליים בכל הזדמנות כדי שיילך כמה שיותר יחף בייחוד בתחילת תהליך ההליכה.
    אני גם ממליצה לחשוב על נעל מבד ששומרת על הרגל בחוץ אך עדיין מאפשרת תנועתיות של כף הרגל.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • תודה אורנה!
    קניתי לו נעל צעד 1 של אלפנטן. בדיוק כמו שתארת..
    ואני באמת נועלת לו אותן רק כאשר אנו יוצאים החוצה לגינה וכדומה..

אורית נורי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה