כול היום בוכה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשתף אותכן בכל מה שעובר עליי...
    למי שלא קראה את ההודעה הראשונה שלי אז ככה הפלתי בשבוע 6 הריון ראשון ומאז עברו כמעט 7 חודשים...ואני בוכה ועצובה וכול פעם שמגיע המחזור אני היסטרית והדמעות פשוט לא מפסיקות...
    אני כבר מפחדת מגרוע מכל...אני כ"כ רוצה להרגיש את חווית ההריון ולהפוך לאמא...ב- 3 חודשים האחרונים המחזור שלי נראה לי מחזור שונה...שקוף יותר...הוא לא כמו שהיה....אני לא יודעת אם זה דימיון שלי או באמת ככה ...לי הוא נראה שונה...ולפני שאני מקבלת את המחזור אני חווה "תופעות הריון" לחצים בחזה...רצה לשירותים הרבה....ואז רואה טיפת דם ואז היא נעלמת לה ליממה ואז לאט לאט מתחיל לו המחזור...
    רציתי לדעת אם גם לכן קרה מקרה שכזה והאם זה גורם לאי תקינות במחזור?
    האם אני זאת שגורמת לו להיות ככה מהלחץ ומהתקוות שאני באמת בהריון??

אגב לאחר שהמחזור מתחיל לפרוץ רק אז מתחילים לי הכאבי מחזור הרגילים...האם זה נורמלי??

אשמח ואודה אם תעזרו לי...
    שנשמע רק בשורות טובות בעזרת ה'!

lital
15 תגובות
עמוד 1
  • הי ליטל, אני לא יודעת לענות לך לגבי השינוי בוסת לאחר הפלה (עוד לא קיבלתי וסת אז אני לא יודעת
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • papaya היקרה...
    תודה רבה על התייחסותך ותגובתך...זה מאוד עוזר לי...
    האמת אנחנו כמעט שנה נשואים ועדיין מנסים טיבעי...ההפלה הייתה קצת יותר מחצי שנה...נראה לך שיש איזשהי בעיה??
    הלכתי לרופא נשים והוא אמר לי פשוט להיות רגועה...
    יש לי שאלה ...איך באמת אפשר להכין את הגוף שלי לקלוט הריון ולהיות רגועה??
    lital
  • ליטל החמודה, כמו שהרופא שלי אמר לי "מי שנכנסה להריון בטוח יכולה לעשות את זה עוד פעם". כלומר, עצם העובדה שכבר נכנסת להריון באופן טבעי, אומרת שאין לכם שום בעיה
  • פאפיה כתבה כ"כ יפה, אין לי מה להוסיף, רק הרבה סבלנות, להמתין ולנסות.
    להעסיק את עצמך בדברים- עבודה, סרטים, ספר חדש, יצירות אמנות לבית- מה שתבחרי רק שהראש יהיה עסוק כל הזמן ולא בסרטים שמלחיצים
    בהצלחה,
    זה יבוא - בדיוק ברגע שלא תהיי מוכנה לכך
  • papaya המדהימה...
    אני פשוט קוראת את תגובתך ואת מביאה לי כ"כ הרבה תקווה ..
    את כ"כ צודקת!
    אני מסתכלת על האובדן שלי כעל סוף העולם מבחינתי וכול היום רק חושבת על איזה חודש הייתי אמורה להיות היום...אני מאוד מנסה לא להעסיק את הראש שלי בזה אבל זה לא מצליח לי...
    אבל אחרי כול מה שכתבת לי אני מאמינה שיהיו לי יותר כלים ואני מקווה לטוב...
    תודה רבה לך! באמת את לא יודעת כמה שמחתי לקרוא תגובה כזאת שהיא 100% מהלב!!!

פעם שניה ושיהיה בהצלחה היקרה...תודה רבה...אני באמת אנסה להעסיק את עצמי לרות שזה נורא קשה..תודה על התייחסותך ותגובתך!!

שנשמע בשורות טובות :)
    lital

• הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...

• חופש נהיה דבר יקר מאוד אבל אני יודעת שחופשה טובה תעשה לי עכשיו טוב, אני רק מתלבטת בין נופש בארץ לנופש בחו"ל.
    מה עדיף? מלון בארץ עם כל הפינוקים או חופשה קצרת מועד בחו"ל? ברור שחו"ל אבל זה לא פחות יקר מ מלונות באילת או מלונות בטבריה, תסכימו איתי.
    חופש נהיה דבר יקר מאוד אבל אני יודעת שחופשה טובה תעשה לי עכשיו טוב, אני רק מתלבטת בין נופש בארץ לנופש בחו"ל.
    מה עדיף? מלון בארץ עם כל הפינוקים או חופשה קצרת מועד בחו"ל? ברור שחו"ל אבל זה לא פחות יקר מ מלונות באילת או מלונות בטבריה, תסכימו איתי.
  • אני בעד הנופש הארוך בארץ.. אני מתה על הארץ שלנו...

אבל, חומד, איך זה קשור לאובדן הריון ובייחוד לליטל?
  • קודם כל קבלי
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה היקרה!

אני מצטערת שרק עכשיו אני עונה...פשוט התנתקתי כמה חודשים מהאתר כי כבר לא יכולה יותר עם הכאב הזה...
    והיום קמתי בבוקר ושוב מגלה שהמחזור הגיע....אני כותבת לך ואני עם דמעות בעיניים...אני כבר 9 חודשים אחרי ואני לא נקלטת...
    הייתי אצל הרופא ובגלל שאני שומרת טהרה...הביוץ יוצא לי על ימים שאסור לי להיות עם בעלי..
    תודה רבה על תגובתך ועל התקווה שהכנסת בי..אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות..
    הרופא המליץ שאלך לרב שיגיד לי מה עושים במקרים כאלו שהביוץ חל בימים אסורים...
    החודש הזה ממש קשה לי שראיתי את הם...כי החודש הזה הייתי אמורה לדמם אבל בזכות אוצר קטן שהיה צריך להצטרף אליי..
    אני כ"כ עצובה...
    lital
  • ליטל יקרה.
    אנחנו חולקות את אותו השם, ולצערי אף את אותה החוויה.
    אצלי גילו שאין דופק בשבוע 10, גם הריון ראשון. מאז 5 חודשים מנסה להרות.
    גם אני מנסה להרגע ולהזכיר לעצמי שאם הצלחתי פעם אחת, אצליח שוב.

בכל אופן ממה שכתבת בהודעה האחרונה אני מבינה שאת פשוט מפספסת את הביוץ!
    זו בעיה פעוטה, אם בכלל בעיה.
    יש כדורים שאפשר לקחת שמסדרים את הביוץ כך שיצא בימים שאת כן תוכלי להיות עם בעלך.
    את לא צריכה לבכות, את צריכה לשמוח שאת פשוט לא נקלטת כי פספסת את הביוץ ויש לזה פתרון קל קל קל.
    פני לרב, קבלי אישור לקחת את הכדורים הללו וחזרי לרופא הנשים שלך.
    בע"ה חודש הבא בשורות טובות!!
  • ליטלו'ש...
    תודה רבה על התייחסותך ותגובתך!!
    מצטערת לשמוע שגם לך היה אובדן כמו שלי..
    הלכתי לרב והוא אמר לי לקחת כדורים...אז הלכתי לרופא נשים שלי...והוא הביא לי כדורים בשם איקאקלומין...אלו הכדורים שהתכוונת אליהם??? עד עכשיו לא הבנתי מה בדיוק הכדור הזה עושה...
    הוא גם שלח אותי לאולטרסאונד לבדיקת זקיקים...
    אני מקווה שהכול יהיה בסדר...
    lital
  • איקקלומין, עד כמה שהבנתי מהבנות כאן בפורום (אני לא לוקחת אותו) מגביר ביוץ ומוודא שיהיה ביוץ, ולכן לדעתי אף מסדר את הביוץ כי נלקח בימים ספציפיים מיום קבלת הוסת. זה ביחד עם מעקב זקיקים, יוודא שאת אכן מבייצת ומקיימת יחסי מין בימים המותרים והנכונים. במעקב זקיקים יעקבו אחר התפתחות הזקיקים ויגידו לך מתי לקיים יחסי מין.

שיהיה בהצלחה !
  • ליטל היקרה...
    אני מקווה שיהיה בשורות טובות לכול מי שבפורום הזה...!!
    תודה רבה על הכול!

lital
  • אמן ! בשורות טובות לכולן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה