אז גם אני מצטרפת :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי הכ''כ רב...
    אני מאושפזת כרגע ועוברת הפלה..
    T&L
4 תגובות
עמוד 1
  • לילו, מתוקה, אני לי מילים לתאר כמה אני מבינה אותך, כמה ליבי יוצא אלייך...
    גם אני עברתי הפלה לפני קצת יותר מחודש. עקבתי קצת אחרי ההודעות שלך וכשראיתי שהבטא שלך שהיתה גם ככה נמוכה ירדה עוד, לבי נצבט...
    מאז ההפלה שלי עבר קצת זמן, אני כבר בסדר לרוב. לפעמים יש רגעי שבירה. כשאחרי הטיפולים קיבלתי תשובה חיובית אני ובעלי היינו בשמיים. אחד החברים הקרובים שלנו הודיע שהם בהריון בתחילת החודש הרביעי ואנחנו רק החלפנו מבטים בינינו כי היה אסור לנו להגיד. אני זוכרת שאמרתי לבעלי בבית שאם היינו מקבלים את הבשורה הזו לפני שידענו על ההריון, לא הייתי עומדת בזה (אם כל השמחה שלי בשביל החברים כי הם באמת חברים טובים ואני באמת שמחה בשבילם). וידעתי שאני אלד שלושה חודשים אחריהם וכל כך שמחתי... ואז החלום שלי נגמר. בUS לא רק שלא מצאו דופק, לא מצאו את ההריון, ואז גם אני נשלחתי למיון בחשד לאקטופי, ומשם אינספור בדיקות ובסופן גרידה...
    אין לי דרך להקל על הכאב שלך, זה משהו שצריך פשוט לעבור ורק הזמן בכוחו לשכך את הכאב... תהי חזקה כמה שאפשר
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • תודה רבה רבה על התשובה ועל התמיכה...
    T&L
  • אני כ"כ מזדהה איתך ויודעת בדיוק מה את מרגישה- גם אני עברתי ציטוטק וגרידה בתל השומר בשבועות האחרונים- וקרה לי אותו מקרה עם הקפה והתינוקות והשילב מסביב.......
    יהיה טוב.......

• לא תמיד זה עוזר שאומרים שאנחנו מבינות כי באותו הרגע העולם שלך נחרב.
    קבלי ממני המון חיבוקים ונשיקות, מקווה שהגרידה תעבור לך מהר ובקלות ותרגישי טוב.
    אני זוכרת את התחושות הקשות שהרגשתי ושלפעמים עדיין מרגישה אבל אני מנסה למצוא את הטוב בזה ולדעת שלפחות את מצליחה להכנס להריון.
    אני ממליצה לך לקחת כמה שבועות חופש ולנוח ולהתחזק ואז ללכת לעבור בדיקות הרבה פעמים זה יכול להיות דבר פשוט (כמו קרשיות) שאפשר לפתור אותו.
    צריך לזכור שעובר שנופל לא היה בריא...
    שתדעי השנה רק אושר, בריאות והמון הצלחה
    וכמובן שתזכו להיות הורים
    חושבת עליך ומאחלת לך רק טוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה