-
הי בובית... אני כבר אמרתי לך אבל אגיב גם פה, אני טוחנת פירות לארי ומערבבת עם גבינה לבנה- זה המעדן הכי בריא והכייייי טעים בעולם- עדיף על כל השאר שמלאים בסוכר מעובד, נראה לי
-
אהבתי את הרעון של שירן
ניתאי החיים שלי!
-
בטיפת חלב אמרו לי שמוצרי חלב (לא חלב) אפשר מגיל 9 חודשים.
-
זה מוקדם מידי. ההמלצה היא בתשעה חודשים (אם את הולכת ביי דה בוק..) גם אם לא, יש כאלה שנותנות קודם אבל לא בחצי שנה (לדעתי).
אני לא נתתי לאילה שום דבר עם סוכר - רק יוגרוט טבעי ללא סוכר, עד היום זה מה שהיא אוהבת, היא אוכלת את זה בארוחת ערב כמו גבינה.
הרעיון שלי שירן מעולה
-
אני נתתי לדיאנה מגיל 8 חודשים גבינה לבנה עם ביצה, ואז נתתי לה גמדים ושטוזים וגם דניאלה מכול אלה היא בחרה בדניאלה זה היה הכי טעים לה אבל החלטתי שנישאר על גמדים כי זה יותר בריא מבחינת הויטמינים בו מאשר דניאלה זה סתם משמין והמון סוכר..
-
ההמלצה היא מגיל תשעה חודשים
אני לא הולכת בדיוק לפי הספר, אבל לא בגיל חצי שנה
גם אני עושה בהתחלה כמו שירן, מרסקת פרי ומערבבת עם יוגורט או גבינה
אבל כשהן גדלות ורואות את האחיות הגדולות שלהן אוכלות מעדנים אחרים, מתחילה החגיגה
-
גבינה זו הכוונה של גבינה לבנה רגילה, נגיד של תנובה וטרה, אלו? להוסיף לפירות וזה בסדר? זה גם אבל מוצר חלבי, לא???????????
[/url
-
הכוונה לגבינה לבנה
זה אכן מוצר חלבי לכן אני מחכה עם זה לפחות לגיל שמונה חודשים - לא מקפידה להגיע לתשעה חודשים כמו שטיפת חלב ממליצים....
-
נתתי להם סביב גיל 7-8 חודשים...מילקי !!!!!
אחר כך שטוזים גמדים דני ..מה שבא להם
מה שהם מבקשים בסופר אני קונה להם...
יש להם הקצבה..אחד ליום לכל אחד
-
חכי לפחות לגיל 8 חודשים.. לא סתם אומרים לחכות. הקיבה שלהם לא מוכנה עדיין. זה חלב פרה!
* אני עושה לאיילי פירות עם ביו פרו
[]
55555
-
אני בדרך כלל לא אוהבת מעדנים מתוקים
הייתי נותנת אבל לא משהו קבוע
ואם בכלל רוצה לתת הייתי נותנת מעדנים עם פירות לא אוהבת לתת שוקולד או ווניל
אני נתתתי פעם ראשונה בגיל 7 חודשים
-
אני נתתי רק בגיל שנה!
אני נותנת להם גמדים, דניאלה, או יוגורט וממתיקה אותו עם סילאן.
-
חצי שנה זה מוקדם מידי.
נתתי מגלי 10 חודשים דניאלה ובעיקר גמדים בתור ארוחת אחה"צ או בוקר מאוחרת.
מעדנים אחרים התחלתי הרבה יותר מאוחר..........
-
ע"פ משרד הבריאות, ההמלצה היא מגיל תשעה חודשים.
אני התחלתי בגיל שבעה חודשים אם אני לא טועה, שטוזים, גבינה בטעם וניל, גמדים, דניאלה...
-
[/url
-
אני מביאה ציטוט מהמדריך של משרד הבריאות להזנת פעוטות משנת 2009
. חלב פרה – ההמלצות לגבי גיל החשיפה לחלב פרה משתנות בין הארצות השונות. ברוב הארצות
ההמלצה הינה לחכות עד גיל 12 חודשים, אולם בחלקן 9-10 חודשים. הסיבה העיקרית לדחייה
הינה מניעת אנמיה, משום שחלב פרה מהווה מקור דל לברזל. בשל שיעורי האנמיה הגבוהים
בישראל, אנו ממליצים לדחות עד גיל שנה הוספת חלב פרה לתפריט. מאותה סיבה, חלב פרה
כמקור שתייה עקרי אינו מומלץ לפני גיל שנה. ניתן להוסיף כמות קטנה של חלב כחלק ממאכלים
מורכבים (פשטידות, לביבות, מרקים, רטבים)
6.6 . מוצרי חלב – הוועדה האירופאית לא סיפקה המלצות ספציפיות לגבי גיל הוספת מוצרי חלב לתפריט.
מאכלים אלה, כמו גבינה ויוגורט מהווים מקור דל לברזל. בשל השכיחות הגבוהה של אנמיה
בישראל, חשוב תחילה להרגיל תינוקות לאכילת מקורות עשירים בברזל כגון בשר, עוף, הודו, פירות
וירקות. על כן אנו ממליצים על דחיית הוספת מוצרי חלב לתפריט לגיל 9 חודשים, לאחר ביסוס
תפריט עשיר בברזל.
כמו שכתוב, הסיבה למניעת חלב היא לא בגלל רגישות וקיבה לא מפותחת, היא בעיקר בגלל החש/ש שהתזונה תישען ברובה על חלב פרה אשר דל בברזל- דבר שיוביל לאנמיה... אני התחלתי לתת בגיל 7 חודשים, תוך כדי מודעות לדלות הברזל והקפדה על השלמת אוכל עשיר בברזל- הודו, טחינה וכיוב'...
מקווה שעזרתי
-
מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה~!!!
[/url
-
חח הכי מצחיק זה שההורים שלנו ניזונו לפני גיל שנה מחלב פרה והנה אנחנו כאן
-
אני מביאה מגיל חצי שנה דניאלה / גמדים .
הבאתי לו אפילו בטיפת חלב דניאלה ואמרו לי שזה בסדר גמור כל עוד הוא מקבל ויטמנים בארוחות מסודרות בשאר הפעמים שהוא אוכל כגון טחינה בשר ותוסף ברזל