סכרת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גילו לי סכרת הריון ואני צריכה לדקור את עצמי 5 פעמים ביום,
    רציתי לדעת מה הערכים התיקנים שצריכים להיות לי
    אני צריכה בבוקר צום ושעתיים אחרי כל ארוחה ופעם אחת לפני השינה
    תודה
    ניתאי החיים שלי!
4 תגובות
עמוד 1
  • זה לא חשוב מתי, אבל הערכים הם בין 75 ל-115 בערך.
    אם גבוה יותר זה אומר שצריך דיאטה יותר נוקשה (אסור סוכר!)
    אם נמוך את בהיפו וצריך יותר פחממות מורכבות.
    זהו בערך
  • אז אמרו לי לדקור את עצמי 5 פעמים ביום
    בבוקר בצום ושעתיים אחרי ארוחת בוקר צהריים וערב ופעם אחת לפני השינה
    ובנתים לא נתנו לי תפרטי של דיאטה אז אני אוכלת רגיל הכל
    ויצא לי ככה
    בצום 90
    ארוחת בוקר 91
    אורחת צהריים 90
    וארוחת ערב 89
    זה לא מוזר
    ניתאי החיים שלי!
  • לא! אלה תוצאות מצוינות!
  • התוצאות שלך מעולות ובהריון גם אם הערכים מגיעים ל120 זה בסדר ולא צריך להלחץ מזה.
    לגבי תזונה... ברור שאל תוכלי סוכרים, אבל בנוסף תדעי שפחמימות הופכות לסוכרים בגוף. יש פחמימות מורכבות ויש לא מורכבות. אז למשל, מאד מומלץ לאכול קמח מלא ולא לבן, אורז מלא, הרבה קטניות והרבה ירקות ועוף/בשר/דגים. (זהירות עם הדגים בגלל הרעלת כספית). אם את מוטרדת מסוכרזית בקפה כי זה חומר לא טבעי אז תשתמשי בסוכר לוז שהוא תחליף טבעי ומצויין בלי טעם לוואי. אבל מה שאסור לך לעשות ולהגזים ולא לאכול פחמימות בכלל בגלל שהם חיוניים לגוף שלנו ונותנים אנרגיה בריאה. פשוט הכל במידה.... ברוב המקרים סכרת הריון עוברת עם הלידה ואז הכל יחזור להיות "נורמלי" עבורך, למרות שיש הרבה שאומרים ששיטת התזונה של חולי סכרת היא למעשה הנכונה ביותר באופן כללי גם אבל זה ממש לשיקול אישי.
    ועוד דבר, כשהייתי בהריון ישבנו המון נשים בתור לרופא בסיכון גבוהה, זה היה חג וכל אחת אמרה מה היה ה"חטא" שלה. עוגת גבינה, שוקולד או מה שלא יהיה. לי יש משפט לרופא שלי: "מי שלא חוטא גם לא שומר". יש לפעמים נפילות כאלה וזה מעולה אבל זה קורה וזה גם לא אסון. אם תכניסי את עצמך ללחץ אטומי בגללם זה לא טוב. הלחץ יותר מזיק לעובר שלך. אז קחי את זה בקלות ויהיה לך בייבי מהמם.
    תמר.

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה