היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאחר 2 הזרעות ושנתיים ניסיונות עברתי הפרייה החודש. החזרת עוברים ב 03/08.
ביום ראשון התבשרתי שאני בהריון עם בטא 90 היום ביצעתי שוב את הבדיקה שתוצאותיה הינן 139.
נאמר לי לחזור על הבדיקה ביום חמישי שכן אין הכפלה תקינה וכנראה שהתפתחות העובר לא תקינה.
האם יש סיכוי להריון??
7 תגובות
עמוד 1
בטח שזה הריון! שלא יבלבלו לך את המוח! פשוט היא צריכה להכפיל את עצמה, אז מה אם זה לא בדיוק 180? העיקר שהיא עולה והתשובה ביום חמישי חשובה מאוד! העיקר שתעלה. ביום חמישי צריך להיות מעל 200, אפילו 250. בינתיים תנוחי, לא להרים כבד ולשתות המון! בטח שלא להכנס ללחץ, זה בסדר.
תודה רבה לך על התגובה...
אני מזה שנתיים מרגישה לבד, ללא שום ייעוץ ותמיכה, חוף מבעלי ש"מנסה" להבין. אף פעם לא חשבתי שלפרוק קצת ולהתייעץ עם אחרים ייתן לי כל כך הרבה כוח....
שולחת לך המון אהבה.
תעדכני מה קורה
היום עשיתי שוב בטא והתוצאה היא 357, למרות שהיא טובה אמרו לי לחזור על הבדיקה שוב ביום ראשון... לדעתך האם עדיין יש סיכון?
למה את משתמשת במילה סיכוי. וודאי את בהריון מזל טוב תחזרי על הבדיקה לראות שהיא ממשיכה להכפיל את עצמה והכי חשוב תנוחי ותהיה רגועה. ה לא רוצה אמא לחוצה. כל טוב ותעדכני על בשורות טובות