לפני החזרת מוקפאים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום לכן בנות מקסימות ושבוע טוב ומבורך שיביא איתו בשורות טובות...
    אז ככה אני לפני החזת עוברים מוקפאים פעם ראשונה ורציתי לדעת:
    1 איזה הכנות יש לבצע לפני ההחזרה?
    2 מותר לקיים יחסים עם הבעל בתקופה שלפני ההחזרה? ולאחריה?
    3 לאחר ההחזרה איך אני אמורה להתנהג?? אני עובדת בעבודה פיזית וקשה אני דיילת של חברת "סנו" למי שמכירה זה להרים דברים כבדים כל היום... לקחת חופש?? אם כן כמה זמן לקחת חופש??
    4 ובכללי טיפים למי שכבר עברה את זה אני אשמח להשכיל וללמוד...
    בתודה מראש :
    רוצה כבר להיות אמא..
14 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אז ככה:

קודם כל תתייעצי עם הרופא שלך ועם האחיות שם לגבי הכנות, אבל לא צריך שום דבר מיוחד לפי מה שאני יודעת

יחסים לפני מותר לקיים לפי דעתי אבל אחרי ההחזרה לא הייתי ממליצה בשום אופן! לא לגעת שם!

חופש
  • שיהיה המון המון בהצלחה לפני הכל !!!!
    לא הייתי מרימה דברים כבדים,
    חופש? כמה שיותר יותר טוב
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • עוד לא אמרו לי מתי תתבצע ההחזרה אבל אני מאמינה שזה בימים הקרובים הרירית שלי כבר 6 מ"מ אני לוקחת כדורי אסטרופם X3 ביום וכן אני מאמינה שתהיה לי תמיכה כי נתנו לי מרשם של אוטרוגסטון וכבר קניתי את זה זה כמו כדורי פנינה שאין לי מושג מה אני אמורה לעשות איתם עד שיתנו לי הנחיות חדשות תודה לכן על התמיכה אני מתכננת לקחת חופש של שבועיים עד לבדיקת דם!! זה הרבה????
  • אין דבר כזה, "הרבה" - בכל מה שנוגע לחופש
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • שבועיים זה מצוין! לפחות שבועיים! לא לעשות שום מאמץ!!!
    אוטרוגסטן עדיף לבלוע עם מים
  • תודה לכן אתם מקסימות איזה כיף שיש את מי לשתף ולשאול אני מודה לכן מקרב לב ואמן שזה יהיה החודש האחרון של כולנו ושה' ישמע את תפילותינו ותחנונינו
    יש לי שאלה נוספת אני בוחרת כמה עוברים להחזיר???? ואם כן כמה מומלץ להחזיר אני רוצה תאומים!!
  • תמיד מומלץ אחד, כי השאיפה היא לעובר אחד תקין,
    הריון עם עובר אחד, הוא הריון עם פחות סיכונים לך ולעובר.
    וזה האידיאל.
    אבל א
    ם את בוחרת להחזיר שניים, יחזירו שניים.
    בארץ מחזירים שניים אם זו הדרישה, לפי מה שאני יודעת.
    במיוחד אם זה מוקפאים.
    מאיבר לשניים לא מחזירים, אלא אם יש בעיה שגם שניים לא מצליחים להיקלט (אחרי הרבה טיפולים בדר"כ, או בגיל מאוד מבוגר)

בהצלחה, הלוואי
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • ממש אין לי מושג... סורי... מה גם שהבנות כאן ענו לך כל כך יפה...
    אבל אני מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!!! הלוואי שזה יהיה הטיפול המנצח!!!!

• תודה לכן מקסימות אני ימשיך לעדכן
  • היי חמודה!! קודם כל , המון בהצלחה!!! אני יודעת שבגיל מאוחר מחזירים גם 3. אצלי היו מוכנים להחזיר 3 אבל השלישי היה עם 4 תאים והחלטנו לא להחזיר.בקשר "כדורי פנינה" , אני יודעת שדוחפים אותם כמה שיותר בפנים...חחחחחחחחחחחחח תשמרי על עצמך.לא להרים כלוםםםםםםםםםםם לנוח ולחייך....לשמוע שירים שקטים ולהנות מכל רגע.מאחלת לך המון בהצלחה!!!
  • אני קוראת פה באינטרנט כל מיני החזרות של 4 תאים 6 תאים 8 תאים וכו' מה זה??? סליחה מראש על הבורות אבל איך אני יודעת כמה תאים יש לשלי וכמה זה טוב??
    והאם אחרי הפשרה של מוקפאים הם לא נפגעים???? הרופא אמור להגיד לי לפני ההחזרה כמה תאים יש לי???
    הלכתי לאיבוד תעזרו לי???
  • אני לא יודעת איך זה עם מוקפאים אבל אצלי יומיים אחרי שאיבה הם היו עם 8 תאים וזה בסדר גמור. אחד עם 4 תאים לא שרד....אבל מי אנחנו שנחליט מי שורד ומי לא?????אני מכירה מישהי שהצליחה ללדת ילד מקסים ובריא עם 4 תאים...זה לא תלוי בנו... רופא צריך להגיד לך לפני החזרה כמה תאים יש וכמובן הם מחזירים הכי טובים..שיהי בהצלחה ובלי לחץ כי אני מרגישה שאת לחוצה...תרגעי ותנשמי עמוק...תשתדלי לא לחשוב הרבה ולהיות שמחה...את הולכת "להחזיר אותם הביתה"...תחשבי כל הזמן על זה...ויהיה בסדר..
  • שלום לך, יקירה!
    הבן שלי הוא אחד מהמוקפאים. לי החזירו שניים ושרד רק אחד. האמת היא שאז הרופא לא שאל אותי כמה אני רוצה להחזיר אלא אמר שהוא מחזיר שניים. בעיקרון אם את רוצה שניים אז לא נראה לי שיש עם זה בעיה. בכל מקרה, 3 לדעתי לא יחזירו לך.
    לגבי מספר התאים-אני יודעת ש-6 תאים זה כבר טוב. לא בטוחה לגבי 4 תאים. הרופא אמור להגיד לך כמה תאים יש בכל עובר ואת אפילו יכולה לראות את זה בUS שהוא עושה תוך כדי.
    לגבי טיב המוקפאים-לי יש אחד כזה ולא נראה לי שההקפאה היוותה איזושהי בעיה. חוץ מזה שהוא בלונדיני-התחמצן לו שם
    לגבי פעילויות לפני ואחרי-אני מסכימה עם הבנות שאחרי בטח ובטח לא מומלץ סקס והרמת דברים כבדים. אם יש לך אפשרות לקצת חופש אז זה מצויין.
    זהו בגדול, מקווה שעזרתי לך
    שיהיה המון בהצלחה
    ושיקרה לך כמו שקרה לי בפעם הקודמת והמוקפאים האלה יהפכו ל-2 עוברים ומאוחר יותר ל-2 תינוקות מסימים
  • היי.
    אני בת 31 אמא לילד מקסים בן 10 שבהריון הזה נקלטתי באופן טבעי . אנחנו בטיפולים כבר שנתיים והכול עדיין חדש לי . אשמח לדעת אחרי כמה טיפולים נקלטת.?
    אני כבר אחרי 3 הזרעות ו2 הפריות . שבהפרייה הראשונה שמו לי 2 עוברים. ובשנייה 2 עוברים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה