גזים או המכה ה- 11 , שאלה לגבי גרפווטר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

מצטערת שכבר לא כל כך כותבת, הקטנטנה שלנו סובלת בטירוף מגזים. היא אוכלת חלב אם מבקבוק מאחר ויש לה בעיה פיזית קטנה בלשון שמונעת ממנה מלינוק (שתיפתר בע"ה מחר). אז מסתבר שגם חלב אם לא מגן מגזים... והכאבים שלה שוברים לי את הלב. קנינו את הגרפווטר, רציתי לשאול האם הוא באמת טוב? האם יש לו תופעות לוואי? קצת מפחיד אותי לתת לה משהו שהוא לא באמת תרופה.

תודה ולילה שקט ונטול גזים לכולנו
17 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים נראה שזה עוזר ולפעמים לא,
    זה באמת מכה שלא נבראה, ומקווה שיעבור לה במהרה
    תהיו חזקים
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • עד כמה שאני יודעת כבר לא כל כך ממולץ להשתמש בגרפווטר,
    הבנתי שיש לזה תופעות לוואי לא נעימות,
    אני מאמינה שתיכף הבנות כאן יענו לך

ניתאי החיים שלי!
  • בזמנו נתתי לנועה גרפווטר שלפעצים עזרו ונראה לי יצרו חומציות בקיבה מדי פעם. מה שעזר לה בזמנו זה עיסוי בכף הרגל. מעסים את השקע שבכף הרגל בתנועות מעגליות כלפי חוץ(לצייר קונכיה של חילזון ) אני לא האמנתי שזה עוזר אבל זה עשה פלאים.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• אני נתתי גם לאברהם וגם לאודיה גרפוואטר
    אצל אודיה זה עזר אבל אצל אברהם היו לו הרבה גזים ויותר חזקים אז הבאתי טיפות R37 בשילוב של הגפוואטר כי את הR37 אפשרי להביא פעמיים ביום

• בזמן הגזים התרופה הכי טובה, היא החום שלך!
    שימי אותה במנשא עלייך ותקלי עליה בהרבה!

ולגבי הגרפווטר אין לי שמץ, אני הלכתי לרופאה סינית והיא נתנה לי טיפות מצמחים
    ובזכותם הם לא סבלו אצלי גזים הרבה זמן אולי שבועיים...

שתרגיש טוב הקטנטונת
  • אני מבינה שיש לה לשון קשורה ,גם לאיתמר הייתה,רק שהוא כן ינק עם השפתיים עד שהתרנו לו.אצל ד"ר פורר הוא היה ממש מעולה ושווה כל שקל ונסיעה לירושלים..לגבי הגזים ,בקבוקים מחמירים את הבעיה גם אם היא אוכלת רק חלב אם.(כל הכבוד לך שאת שואבת
  • תודה לכולן
  • אני ממליצה לך גם לפנות ליועצת הנקה שתלמד אותה לינוק אחרי ההתרה כי זה לא קל ואל תתאכזבי אם זה לא יצליח לבד כי זה משהו שהיא צריכה ללמוד.גם לאיתמר לקח זמן ללמוד לינוק מחדש עם הלשון
  • לא מזמן היתה כתבה בנושא ה"טיבעיים" האלו..גליכול ..ושות...
    אל תגעי עשי טובה אל תגעי.
    R37 הוא הטיבעי היחיד בשוק... כל השאר עמוסים סוכר בצורה חסרת אחריות
  • אותי הגרפווטר הציל!!!!!!!!
    זה הדבר היחיד שעזר! זה הרגיע אותם מאד!
    בשלב מסויים כמעט כל התקפת בכי הייתי שמה להם כמה טיפות והם היו פשוט נירגעים! לא הייתי זזה מילימטר בלי זה!
    אם תראי כמה בקבוקיםן נערמו לי בבית אחרי 3 חודשים .

בכל מקרה כל תינוק מגיב אחרת , יש כאלה שמשפיע עליהם ויש כאלה שלא....
    לכי עם האינטואיציה והרגש , תנסי מה שנראה לך ותראי איך היא תגיב.
    בהצלחה זאת תקופה לא קלה , אך עוברים אותה !
    אני עברתי אותה X 2 ונישארתי בחיים
    אז הרבה סבלנות ואורך רוח

כרמית
  • אנחנו היינו בלי גזים בכלל בזכות הגרפווטר.
    כמו כל תרופה על חלק זה משפיע ככה ועל חלק אחרת. אין מה לעשות העולם לא מושלם.

וכמו שמיכל כתבה לך יש את הR37 שהוא מומלץ

בכל אופן אם רופאי ילדים ממליצים על הגרפווטר לא הייתי דואגת (נראה לי יש יותר סיכוי שלכתב שהביא א תהכתבה הזאת יש משהו אישי נגד המוצר

• היי יש לי ילד בן חודש וחצי וזה ילד ראשון שלי שממש סובל מגזים קניתי לו תבייביזים וממש לא עזר הסימוקל גם בקושי ועכשיו המליצו לי על גרפווטר אני עכשיו קניתי לו ומפלגת למשתמש כי רשמו כאן שזה עושה תופעות לוואי אמא שניסתה את זה יכולה לעזור לי?
  • היי ליאון,
    הגרפווטר מצויין ויש עוד תכשיר מעולה בשם ליקצ'יק של ד"ר קיי. אם הגרפווטר לא עוזר תנסה את הליקצ'יק. בהצלחה
  • היי ליאון,
    הגרפווטר מצויין ויש עוד תכשיר מעולה בשם ליקצ'יק של ד"ר קיי. אם הגרפווטר לא עוזר תנסה את הליקצ'יק. בהצלחה
    היי יש לי שאלה. .שמתי לב זה גרופווטר עושה לילד שלי לחרחר! בוודאות!
    הבאתי לו תקופה האמת לא בדיוק כמו שרשום בהוראות (הוא ממש אוהב את הטעם ) ואז נשבר לנו והפסקנו וכל פעם אחרי שהבאתי לו הוא חירחר ולא היתי בטוחה
    אתמול שוב קנינו לו והבאתי לו כמה טיפות ולאחר מכן הוא פשוט שוב חירחר.. אז זה מזה. עד כמה זה גרוע? ואם זה עוזר אבל גורם לחירחור, עדיף כאבי גזים על חירחורים?
  • היי ליאון,
    כמה פעמים ביום אפשר להישתמש בגריפ ווטר? האם מומלץ לתת רק פעם אחת ביום אפילו שכתוב עד 8 פעמים?
  • היי יש לי שאלה. .שמתי לב זה גרופווטר עושה לילד שלי לחרחר! בוודאות!
    הבאתי לו תקופה האמת לא בדיוק כמו שרשום בהוראות (הוא ממש אוהב את הטעם ) ואז נשבר לנו והפסקנו וכל פעם אחרי שהבאתי לו הוא חירחר ולא היתי בטוחה
    אתמול שוב קנינו לו והבאתי לו כמה טיפות ולאחר מכן הוא פשוט שוב חירחר.. אז זה מזה. עד כמה זה גרוע? ואם זה עוזר אבל גורם לחירחור, עדיף כאבי גזים על חירחורים?
    צודקת, קרה גם לי! הפסקתי מיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה