רציתי לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 28 ללא ילדים עדיין... השבוע עברתי הפלה שנייה ברצף , אני מיואשת בוכה כל היום, הרופא לא רוצה לתת לי הפניות לבדיקות אומר שרק אחרי הפלה שלישית, אך אני לא מוכנה לשבת ולחכות להפלה שלישית אני פשוט נפשי לא יוכל לעבור אותה, למרות שיש סיכוי גדול שהרון הבא יהיה בסדר. אני לא יודעת מה לעשות, אולי להחליף רופא? או שאין סיכוי שיתנו לעבור את כל הבדיקות עכשיו? בבקשה תעזרו לי
6 תגובות
עמוד 1
  • מכירה את זה מקרוב.
    ממליצה לך להגיד שהייתה לך עוד הפלה טבעית, ממש בהתחלה (שבדיקת הריון ביתית יצאה חיובית ואחרי כמה ימים קיבלת מחזור). זה מה שאני עשיתי.
    אגב, מסתבר שיש לי בעיה של קרישיות יתר, שניתן לגלותה בבדיקת דם (שלא בסל, אבל עדיין...)
    כל כך מבינה את התחושות שלך.
    הלוואה והפעם הבאה תצליח (גם לי...)
  • קודם כל מצטערת מאוד לשמוע, זה נשמע ממש מצער וכואב,
    ואני מבינה לליבך,

מיה שמחכה לחסידה.....
  • נורא מצער לשמוע
    לגמרי מסכימה עם קודמותיי,
    למרות שבאמת יש גם סיכוי להריון תקין- אבל עדיף לבדוק ולהיות רגועה.
    תגידי שעברת 3 הפלות ותדרשי בדיקות מקיפות.
    בהצלחה יקרה
  • היי ילינה!

לצערי אני מכירה את ההרגשה גם אני בת 27 ללא ילדים ועברתי הפלה לפני קצת יותר מ3 חוד'... באמת יש נוהל כזה בקופ"ח שאומר שרק אחרי 3 הפלות מתחילים בבירור- אין ספק שמישהו מאד לא רגיש המציא את הנוהל המטופש הזה... מה שכן אני עברתי הפלה בשבוע ה15 שזה נחשב להפלה מאוחרת ובמקרה של הפלה מאוחרת מספיקה הפלה אחת כדי להתחיל בבירור, מעבר לזה מאד חשוב על איזה רופא את "נופלת" עד כמה שעצוב להגיד את זה לא כולם אנושיים מספיק!
    אל תקשיבי לאף אחד ואל תחכי לשום דבר אני מבטיחה לך שאם תדרשי-תקבלי! ואם בכל זאת את נתקלת בבעיה תשקרי ותגידי שהפלת שוב. זה הגוף שלך, זו הבריאות שלך וזו הכמיהה שלך לילד ובנינו אף אחד שלא עבר את זה לא יוכל להבין...
    מאחלת לך שבפעם הבאה שנכתוב כאן זה יהיה בפורום הורים!!!
  • שלום לך,
    נראה שאין לך כימיה טובה עם הרופא הזה, אז פשוט תחליפי רופא!!!
    בדיקות דם לקרישיות יתר ניתנות גם אם לא היו הפלות בכלל.... רק סיבוכים בהריון קודם, צירים מוקדמים, עובר קטן וכו' אז אפשר להתחיל אם זה ולהתקדם לפי התוצאות.
    רופאים יכולים להיות כל כך לא רגישים !

המון בהצלחה !!
  • היי באמת מצטערת לשמועע כואב הלבבב מבינה פחות או יותר את הסבל שלךךך

הכי חשוב להיות חזקהההה ולא להכנע כי בסופו של דבר מה שרוצים מקבלים....

אני מאחלת לך שההריון השלישי בעזרת השם יהיה ההריון האחרון וללא הפלההה אמן אמן שתבאי ילד חמוד ויפהפה ושמנמן לעולםםםם

ושבקרוב נעבור מפה....אמןןןן ונכתוב בפורום הוריםםם.
    המון אם לא מיליון נשיקות וחיבוקיםםם מחזיקה לך עצבאותת ומקווה לשמוע אך ורק חדשות טובותתתתתתתתתת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה