היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות אני גרה בראשון רציתי לדעת אם משהי ילדה באסף הרופא וממליצה?
9 תגובות
עמוד 1
גרתי בראשון עד לפני שנתיים - בשני הריונות ראשונים ילדתי בתל השומר. בהריון השלישי החלטתי ללדת באסף הרופא - סה"כ כי שמעתי ביקורות טובות. לקראת סוף ההריון היה איזה סיפור - לא זוכרת מה - אבל מצאתי את עצמי מגיעה למיון באסף הרופא (אם כבר החלטתי ללדת שם - אז פניתי לשם). הזדעזעתי מהרמה של המקום. קיבלו אותי בחדר משותף עם מס' נשים בהריון - חוסר פרטיות משווע - כי הבעלים מסתובבים שם חופשי (או האמהות או האבות) באיזה שלב רצו לעשות לי בדיקה לראות עם יש פתיחה - אז הפרידו ביני לבין כולם עם וילון (כאילו מה זה תנאי עולם שלישי???) תוך כדי שאני שוכבת שם ערומה חצי גוף תחתון - מישהו פותח את הוילון - לא מהצוות - מזל שהצלחתי להסתיר את עצמי עם איזה סוודר שהיה לי כשהאחות יצאה לשניה - כל פעם שהיא נכנסה ויצאה הוילון מתעופף אפשר לראות החוצה וכמוב גם פנימה - בזמן הבדיקה עצמה חששתי ממש שעוד אחד יפתח את הוילון. היחס של הצוות היה בסדר - למרות שנאלצתי להמתין לא מעט זמן. אולי מי שלא מכיר בתי חולים אחרים חושב שזה נורמלי - אבל בתור מי ש"התרגלה" לתנאים של פרטיות - שבדיקות עושים בחדר נפרד + וילון מסתיר בזמן הבדיקה - גם אם מישהו נכנס בטעות עדיין יש פרטיות - הדבר הזה פשוט זיעזע אותי - לא חזרתי ללדת שם - לא ראיתי את חדרי הלידה עצמם - החוויה הלא נעימה הזאת הספיקה לי בשביל להדיר רגלי משם - בסוף ילדתי שוב בתל השומר. הפעם אני גרה באיזור פתח תקווה - אני מתכוונת ללדת בבלינסון. יכול להיות שמחלקת היולדות באסף הרופא בסדר - אבל בשבילי החוויה הזאת הרסה את הרצון לנסות. ועוד משהו - האוכלוסיה שהגיעה לשם כשאני הייתי גם לא היתה נעימה במיוחד.... אבל זה כבר סוביקטיבי ותלוי למה את רגילה - הרבה קולניות, והרגשת חינגה כאילו כולם סחבקים של כולם, מרכלים וכוווווווווווווולם צריכים לשמוע - לי היה מאוד לא נעים שם - ושמחתי לחזור הביתה לאחר שעות במיון.
אני דווקא שמעתי שהרמה באסף הרופא גבוה ושהמקום עבר שיפוץ..
אני מרחובות ובהתחלה התלבטתי בין תל השומר לאסף הרופא. היתי בסיור בהחדרי לידה בשני המקומות לפני חודש ולא אהבתי את תל השומר. כן אני יודעת שהוא נחשב לאחד המקומות הטובים , מבחינת צוות הרופאים , אבל מה שלא אהבתי : 1. אחרי שילדת האבא לוקח את התינוק בידים!! לא בעריסה ועובר איתו בכל המסדרון עד לתינוקייה שרק שם עושים את החיסונים הראשונים! המסדרון הוא ציבורי!! לא סגור למחלקה או רק לצוות או לאבות! מסדרון פתוח בו יושבים כל הסבתות והסבים והמבקרים , אוכלים ושותים , ילדים רצים ומשתוללים לאורך כל המסדרון , והאב הולך עם תינוק בן חצי שעה על ידים ללא שום הגנה ללא שום חיסון!!! בזמן הסיור בעלי החזיק אותי כל הדרך כדי שלא יפילו אותי מהרגליים! וכששאלתי את האחות היא ענתה לי בלעג רב : "בינתיים לא קרה שום דבר"!!! (בינתיים). 2. אמרו לנו בפרוש שאם נגמרים חדרי לידה בגלל עומס יולדות , מפנים לבית חולים אחר! את מתארת את עצמך רצה בין בתי חולים עם צירים בחיפוש אחר מקום ללדת??? 3. יש לי חברה שילדה שם לפני כחצי שנה . היא דווקא נשארה מרוצה פרט לתינוקייה.
לאומת זאת באסף הרופא אהבתי הכל. כבר יצא לי גם להיות שם שבוע שעבר בגלל ירידה בתנועות עובר והתיחסו ממש טוב. חדרים נפרדים !! וכשהיה צריך לבצע בדיקת רופא - נכנסתי לחדר אחר (לא פתוח של מיון) , נעלו את הדלת + היה וילון , כך שגם בעלי היה בחדר אבל לא היה ממש איתי ברגע המביך :)
Fairy
קודם כל תודה לכן בנות על ההתייחסות אני מניחה שאני גם צריכה לעשות סיור בחדרי לידה ולברר.. מה שהבנתי שקפלן לא ברשימת ההתלבטויות. מקווה שבסוף אני יעשה את הבחירה הנכונה ולא יצטער.
היי למרות שאני מאמינה שאת בשבוע יותר מתקדם משלי כנסי לאתר פה ותראי - אני לקחתי 2-3 בתי חולים מבין ההשוואות וההתלבטות האחרונה תגיע בסוף.. מקווה שעזרתי
רק בלינסון עברתי 4 לידות רק בלינסון צוות מנצח
תודה רבה עזרתן לי מאוד ! בכל אופן קבעתי סיור באסף הרופא... אני ירשום את חוות דעתי בכדי שאוכל לעזור למתלבטות נוספות..
אני מאוד ממליצה על אסף הרופא. יחס וצוות אדיב
הייתי היום בסיור והאמת שהתרשמתי מאסף הרופא די לטובה. הבנתי מכמה בנות שזוהי גם פונקציה של מזל, תלוי מתי את יולדת ומה מידת הלחץ באותו היום במחלקה. אני מקווה שיהיה בסדר.. תודה רבה לכולכן על העזרה !!! שתיהיה לידה קלה ובריאה