גרידה בשבוע 17 להריון עקב ירידת מים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמא ל2 ילדים את ילדי הראשון ילדתי בשבוע 40 להריון במשקל 4.085 הריון רגיל לחלוטין . בהריון השני אושפזתי בשבוע 29 להריון עקב ירידת מים וילדתי בשבוע 30 בלידה טבעית פג במשקל 1.447 בהריון השלישי הרופא המליץ לי על קשירת צוואר הרחם עקב לידה מוקדמת ולכן עברתי בשבוע 14 תפר בצוואר הרחם בשבוע 17 להריון היתה לי ירידת מים ונאלצתי לעבור גרידה להורדת ההריון
    בסיכון בית החולים צויין כי ירידת מים ברורה מעורב בהפרשה דמית קלה צוואר רחם מחוק 40% ללא לחץ חלק מקדים אורך תעלת צוואר הרחם 25מ"מ
    מהי דעתך?
    אני מעוניינת להיכנס להריון האם עלי לעבור בדיקות כלשהן ? האם יש קשר בין ההריון השני לשלישי ללידה מוקדמת וגם ההריון הבא יהייה כך?
    האם עליי לעבור בדיקות כלשהן?
    הייתי שמחה לשמוע את דעתך בנושא

נטלי
1 תגובות
עמוד 1
  • היי נטלי! גם לי קרה מקרה דומה רק בשבוע 19 הריון ראשון,תקין ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות, נורא פוחדת שזה יחזור על עצמו,מחכה כבר להיכנס להריון נוסף כ"כ מיוחל ורצוי ואף רופא לא יודע לתת לי תשובה,אני נורא מבינה את החששות שלך כי גם אני נמצאת באותו מצב מצער ומתסכל, מקווה לטוב. יש לי שאלה אלייך: גם אחרי הקשירה יכול להיות ירידת מים? כי אני הבנתי שהתפר אמור למנוע את זה או שלא הבנתי נכון?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה