זקוקה לעזרה מכל האמהות החדשות ומהוותיקות במיוחד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    שלום רב,
    ברוך השם אני אמא חדשה לפני 3 חודשים ילדתי בהתחלה בני היה עושה גדולים כל יום כמה פעמים!!! אבל בחודש האחרון הוא עושה כל יומיים שלוש האם זה תקין? אני עוזרת לו ע"י מדחום ווזלין ואז אחרי כמה שעות הוא עושה את הצרכים האם זה בסדר?
    אני גם מניקה וגם מאכילה אותו במטרנה
    אה וקטנים הוא עושה ברוך השם המון
    האם יש לכן עצות בשבילי בנוגע לתזונה נכונה
    האם מותר לי כבר לתת לו תוספת קורנפלור?
    הייתי שמחה אם תעזרו לי
    תודה תודה ושוב תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, לדעתי מבחינת הרופאים עד חמישה ימים זה לא נחשב עצירות. רק שאנחנו יודעות כמה שזה מפריע לתינוקות ומכאיב להם (גם לנו זה היה מכאיב).
    הבת שלי בת חודש כמעט והיא עושה צואה רק פעם אחת ביום ובינתיים נראה שהיא מסתדרת עם זה.
    תמשיכי לתת את הפורמולה בשילוב ההנקה, כי כל שינוי בפורמולה יגרום שוב לזמן התרגלות של הבטן לאוכל. ואם עד כה לא הייתה בעיה עם הפורמולה, אין סיבה שפתאום יצוץ משהו (שאינו אלרגיה, כי אלרגיה כן יכולה להתפתח).

בפעם הבאה בטיפת חלב תשאלי על נושא היציאות, האם יש דרך להקל. אולי כבר אפשר לתת מים (בכל זאת קיץ) ואולי זה יקל.
  • בהנקה יש תינוקות שלא עושים קקי גם שבוע אם הקקי שיוצא לו הוא לא קקי של עצירות זה בסדר גמור
    אם את רואה שהקקי הוא של עצירות תתיעצי עם רופא

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היות ואת מניקה הפיתרון פשוט תאוכליי גזר , שזיפים מזונות שגורמים ליציאות מרובות . על תחליפי לו את המטרנה זה רק יקשה על העיניין. בכללי מטרנה מכילה שמן דקלים שעלול לגרום לעצירות .
    [url=http://www.glitterfly.com]

• תעשי לו עיסויים בבטן עם שמן שקדים לכיוון השעון וגם בכפות הרגליים זה עוזר מאוד למערכת העיכול לתת לו לשתות מים הימים חמים מאוד קצת מים עוזר למערכת העיכול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה