התחלת הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון 4 ואת שלושת ילדי הנקתי בממוצע קרוב לשנה. ברם ההתחלה היא תמיד קשה לי - הפטמות מאוד רגישות בהתחלה ופצועות - וההתחברות של התינוק אליהן בימים הראשונים כרוכה בכאבים מאוד חזקים - זה אומנם לא מנע ממני להפסיק כי הדבר חשוב בעיני - אבל רציתי לדעת עם יש דרך להמנע מכך או שזה הכרח התהליך. אני משתמשת במשחות בפאנטן - אבל לא אוהבת כי זה לא טוב לתינוק ופר גם לא מי יודע מה עוזר - אמרו לי לשים חמאה - אבל זה תרופת סבתא שגם לי מי יודע מה טרם - אשמח לקבל תשובה.
4 תגובות
עמוד 1
  • אני אומנם הנקתי רק 2 ילדים,
    אבל גם אצלי הכאבים חזרו בפעם השניה.
    לדעתי זה נובע מתפיסה לא נכונה ומגירוי חדש לאזור.
    תנסי להצמיד את התינוק נכון (את בטח יודעת לעשות את זה כבר

• מנסיוני הדל, הנקתי ילדה אחת במשך שנה, אם זה כואב לל כנראה שהבייבי לא תופסת את כל הפטמה, תנסי שהתינוק ייקח את הפטמה מלמטה למעלה, כלומר שאת מקרבת אותו לפטמה וקודם מכניסה את החלק התחתון של הפטמה ואז את החלק הבולט, כי לרוב כשלי כאב זה היה קשור לעובדה שהבייבי לא ממש פתחה את הפה, והחזיקה רק חלק מהפטמה.

אני בטוחה שהנקה לא צריכה לכאוב בהתחלה והייתי מציעה לפנות ליועצת הנקה.

www.momandco.co.il
  • אגב שכחתי לכתוב אבל כל הכבוד לך שאת מניקה כך את כל ילדיך, באמת ראוי להערכה, אני לקראת הלידה השניה ואני לא בטוחה שאניק באותה אינטסביבית, ימים יגידו...
    בכל מקרה שיהיה לך מזל טוב ובהצלחה...

www.momandco.co.il
  • תשתמשי במשחה הצהובה שקונים בשילב היא הכי מעולה אני השתמשתי בה המון בני ינק עד גיל שנתיים ובקשר לסדקים הם מגיעים מכך אולי שהתינוק לא תופס טוב את העטרה שימי את האף שלו מול הפיטמה שלך ואז הוא יפתח את כל הפה ישר כשהוא פותח את הפה הכניסי לו את השד כך שהעטרה תהיה כולה בתוך הפה שלו....זה עוזר מאוד הדימומים יפסקו תוך יומיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה