ישיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול האם יש איזשהי שיטה לעידוד ישיבה? וגם זחילה?
    הבת שלי בת כמעט 7 חודש זוחלת אחורה אבל לא קדימה בעגלה היא יושבת מאוד יפה מתרוממת לבד כולל בטרמפולינה גם קמה לבד אם נופל לה צעצוע מקדימה אז היא ממש מתכופפת לוקחת ומתרוממת חזרה זה כל הכבוד לה רק שהיא לא עושה אפילו מאמצים לשבת לבד במיטה או על הריצפה....
    איך אני יכולה לעזור לה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    מדברייך אני מבינה שבתך מתרוממת לישיבה ע"י שימוש בשרירי הבטן. התרוממות לישיבה בצורה הזו גורמת למתח שרירי רב בשרירי הבטן וייתכן ומקשה על שכיבה טובה על הבטן ומימוש שלבי ההתפתחות הבאים שהם זחילה והתיישבות.
    אני ממליצה להמעיט את השימוש בטרמפולינה או בהושבה בעגלה בטרם הגיעה להתיישבות בכוחות עצמה.
    רצוי שרוב הזמן תשהה על הבטן.

את מוזמנת לתרגל איתה סיבוב סביב ציר על הבטן לשני הצדדים. בנוסף לתרגל איתה העברות משקל בין הידיים על הגחון בכדי שתלמד לנתק כל פעם יד אחת.
    תרגול נוסף מומלץ זה דחיפה עם כפות הרגליים על הגב - - להשכיב על הגב ולהצמיד כפות רגליים לרצפה (רוחב האגן, לא קרוב מדי לטוסיק) ולחכות שהוא ידחוף כלפי מעלה. אם אין דחיפה, מעט ניעות מהברכיים לכיוון כפות הרגליים והקפצות אגן וחזרה על הצמדת הרגליים. תרגלי זה מאפשר לימוד דחיפה עם הרגליים. המוח יודע לתרגם זאת לדחיפה עם הרגליים על הבטן.

בתך אינה בעיכוב. אנו רוצים לראות זחילה והתיישבות עד גיל 10 חודשים.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה