מיואשת..:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום...
    לפני כחצי שנה עברתי הפלה טבעית בשבוע ה-6 ומאז אני לחוצה מאוד ...בכול פעם שהמחזור החודשי מופיע אני נכנסת לדיכאון ונזכרת באיזה חודש הייתי אמורה להיות היום...
    כולם אומרים לי שלחץ זה דבר לא טוב ואני יודעת את זה אך קשה לי באמת להפנים זאת...
    אני כמעט כול יום בוכה ונזכרת...
    אני פשוט לא יודעת מה לעשות כדי להתאושש מזה...
    צריכה את עזרתכן...

lital
6 תגובות
עמוד 1
  • ליטל יקרה,
    לצערי אני יודעת מה את מרגישה הכאב, הגעגוע, תחושת הבדידות
    אבל הפלה קוראת בגלל סיבה מיוחדת יש בעיה בהתפתחות העובר נכון זה קשה לקבל אבל את תתגברי על זה וברגע שתביני שזה היה וכנראה בשביל סיבה מסויימת את תוכלי להתחיל לנסות להרות שוב.
    הפעם יהיה בסדר, את תוכלי להנות מכל רגעי ההריון...
    צריך אמונה, תמיכה והמון המון אופטימיות
    מאחלת לך שתרגישי טוב ושתביני שזה לא אשמתך דברים קורים ואין לנו הסבר צריך לנסות לקבל.
    קבלי המון
    בשורות טובות
  • היי, אני מפורום תמיכה וראיתי את ההודעה שלך במקרה...
    אספר לך משהו התחתנתי לפני שנתיים אחרי 3 חודשים נכנסתי להריון- הייתי הכי מאושרת בעולם!!! אבל... בשבוע 8 הפסיק להיתפתח עברתי גרידה, ומשם התחיל הסיוט הכי גדול שלי כל חודש שהייתי מקבלת מחזור הייתי בוכה , הייתי בדיכאון לא נורמלי לא עניין אותי כלום חוץ מהריון,תמיד הייתי בלחץ וחרדות אחרי 8 חודשים שוב נכנסתי להריון אבל אז הסתבר שזה הריון מחוץ לרחם...! נכנסתי לדיכאון חבל על הזמן... לא עניין אותי כלום , פניתי לכל מיני רבנים ואני מסורתית (לא דתייה) , בקיצור אחרי 3 חודשים נכנסתי להריון ונולד לי בן מדהים- אבל כל ההריון הייתי בחרדות עד הלידה שגם היא הייתה מאוד קשה. לא האמנתי שנכנסתי להריון חשבתי שזה לא יקרה ...
    מה שאני מנסה להגיד לך לא לאבד תקווה , אני בטוחה שבקרוב ב"ה תהיה בהריון רק אל תהיה בלחץ הכל יהיה בסדר...
    רק אם את מאמינה ויכולה תלכי למקווה אחרי 7 ימים נקיים ותקראי הרבה תהילים עוזר מנסיון
    שיהיה לך המון הבצלחה!!!

אמא לאיתן המקסים!!!
  • ליידי1 וbaby23 היקרות!!
    אתן לא יודעות כמה המילים שלכן מעודדות ותורמות לי...
    תודה רבה לכן!!!
    מאז מה שקרה לי הייתי מסתגרת בתוך עצמי ופשוט בוכה...ועכשיו ..חצי שנה לאחר זה החלטתי להצטרף לפורום ולפתוח את הנושא...
    אני יודעת שזה היה ועכשיו צריך להתקדם הלאה אבל יש את הימים האלו שאני פשוט נשברת אבל עכשיו בזכותכן..בזכות ההבנה והתמיכה שנתתן לי באמצעות המילים שלכן אני מרגישה יותר טוב!
    תודה רבה מכול הלב!!

שבעזרת ה' נשמע בשורות טובות!

lital
  • ליטל יקרה
    כמה שמחתי לקרוא את התגובה שלך. זו גישה מצויינת תמשיכי ככה
    לכולנו יש את הרגעים הקשים שלנו, ובאותו הרגע את מרגישה הכי לבד בעולם ושאף אחד לא מבין מה עובר עלייך
    אבל בשביל זה אנחנו פה, כדי לעודד ולתמוך וכדי להראות את האור בקצה המנרה
    כל טוב
  • אני קוראת את התגובה שלך... ומרגישה כאילו שאני כתבתי אותה!! מבינה כל הרגשה שלך...

עברתי הפלה לפני חודש הריון ראשון שלי - עובר ללא דופק ומאז החיים שלי פשוט השתנו ומצבי רוח, בכיות, חרדות ומה לא... ויש רק מטרה אחת - ה ר י ו ן

עברו כ5 שבועות ועדין לא קיבלתי מחזור ...

אין לילה שאני לא חולמת על תינוק ואין יום שאני לא חושבת עכשיו הבטן היתה צריכה להיות יותר גדולה ובטח עכשיו כבר הבחילות היו עוברות.. וכו...

אבל עדין אני מאמינה באמונה שלמה שהקב"ה מכוון הכל מלעלה וגם שהכי הכי קשה לראות במצבים האלו את הצד הטוב אני בטוחה שהוא קיים!!!

מי שמאמין לא מפחד!!!!!

• אורית היקרה!
    תהיי חזקה...אני גם מאמינה שהכול מלמעלה...
    תודה רבה על תגובתך
    אני מאחלת לך שבעזרת ה' תיכנסי שוב להריון והפעם תצאי בידיים מלאות...!!

שנשמע בשורות טובות בעזרת ה'...

lital
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה