עמידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אורנה,
    בעבר שאלתי פה על אורי והתובות והתרגילים מאוד עזרו לי...
    אז אני אשאל שאלה נוספת:

קצת רקע: אורי תאומה בת שנה וחודש נולדה בשבוע 34+5 בגיל 11 חודשים התחילה לזחול על 6 ולשבת, כל ההתפתחות שלה היתה מאוחרת אך בגיל שנה נראה כי "צמצמה" הרבה מהפערים.

ובקשר לעמידה, אני מנסה להעמיד אותה בין הרגליים שלי כתמיכה וליד שולחן והיא מקפלת את הרגליים ממש לא מעוניינת בעמידה, ניסיתי לשים צעצוע מעניין על השולחן שיגרה אותה וכלום...

על הברכיים היא כן "עומדת"... איך אוכל לעזור לה?
1 תגובות
עמוד 1
  • מורן שלום,
    קודם כל, סליחה על התגובה המאוחרת!

מאחר ואת מציינת שכל ההתפתחות שלה מאוחרת היא צריכה את הזמן בכדי להגיע לעמידה בכוחות עצמה ואין להאיץ בה.
    האם אובחנה הסיבה להתפתחות המאוחרת?

פעוט שלא נעמד עדיין בגיל שנה וחודש יש לכך סיבה וחשוב שתדעי אותה ותטפלי בקושי בהתאם לאבחון.
    אין להעמיד אותה אם מערכת שיווי המשקל שלה לא מוכנה לכך, היא לא סתם בוחרת בבסיס רחב יותר של עמידה על הברכיים.
    אני ממליצה לאתגר את מערכת שיווי המשקל שלה בהמון חוויות של תנועה במרחב, יציאות משיווי משקל בכדי שתשכלל את מערכת שיווי המשקל שלה ועוד יותר ממליצה לשקול לראות מדריכה להתפתחות תינוקות בכדי לקבל טיפול אישי ומדוייק שלא על דפי הפורום.

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה