אם מישהי יכולה לעזור תגיבו בבקשההה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, היום קיבלתי תשובה של בדיקת דם של קרישיות יתר, לפי מה שהבנתי יש 2 חלקים לבדיקה, אחת יצאה תקינה ולגבי השהיה היום נמסר לי מהמעבדה הגנטית שפקטור 5-2 תקין אך אני נשאית שלMTHFR ... יש עוד זמן עד התור שלי לרופא נשים ואני מתחרפנת!!! מה זה אומר מישהי יודעת? אני רק אזכיר שאני חודש וכמה ימים אחרי הפלה שעברתי בשבוע ה15...

בבקשה אם למישהי יש מושג מה זה אומר לגבי הריונות הבאים ומה אני צריכה לעשות,אשמח לתגובות
2 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג, אבל אני ממליצה לשאול או במוקד אחיות של קופ"ח (אני יודעת שיש במכבי ובכללית), או לפחות בפורומים אחרים יותר פעילים (תמיכה בהריון או הורים חדשים).
    בהצלחה...
  • עשיתי גם בדיקות באפריל. מה שהרופא הסביר לי שהבדיקה שמסבירה את הרכב התא - תשובה של "הומוזיגוט" או דומה היא הבדיקה החשובה.
    אין שייכות לכמה זמן עבר מההפלה כי בדיקת הקרישיות בודקת את הרכב הדם.
    אני קיבלתי טיפול שיתחיל עם הכניסה להריון, בעצם תמיכה בגוף בתקופת ההריון וגם אחריה.
    קצת סבלנות יקירתי, תקבלי מכתב לרופא שלך ותחזרי לשגרה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה