איך להכין את הילד לפרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שרון ולכן הבנות המקסימות כאן.
    יש משהו שמטריד אותי בתקופה האחרונה ואני צריכה להיות מוכנה מראש.
    בן זוגה של סבתי מבוגר מאוד וחולה מאוד כבר תקופה ארוכה. לאחרונה הוא אושפז בבית חולים גריאטרי, איבד את הזכרון ואת היכולת להבין איפה הוא נמצא ומיהם הסובבים אותו. להערכת הרופאים נותרו לו ימים ספורים בלבד..
    הבן שלי בן הארבע מכיר אותו ואוהב אותו למרות שהוא לא ראה אותו זמן רב (פחדתי שמראהו של בן אדם מוכר גוסס ישאיר טראומה בנפשו העדינה של הילד). יחד עם זאת, הבן שלי מתעסק מדי פעם במחשבותיו בנושא של המוות: למה אנשים מתים, מי מת ומתי, מה קורה אחרי שמתים, איך יודעים שמישהו הולך למות, האם אני אמות?, האם את תמותי? האם מארק (בן זוגה של סבתי) ימות? וכו'.
    ולמרות שלאחרונה הוא לא שואל הרבה בנושא זה, כולנו יודעים שבקרוב הנושא שוב יעלה על הפרק.
    השאלה שלי היא איך להכין את הילד לזה? איך לעזור לו? מצד אחד אני יכולה לחסוך ממנו את הצורך בהתמודדות הזו ופשוט לא לגלות לו כשזה יקרה. מצד שני, מתישהו הוא ישאל עליו ואז אני אצטרך לשקר לו או להגיד לו את האמת בדיעבד (שהוא מת לפני זמן מה). מה לעשות? לגלות? לא לגלות? איך להסביר שזה חלק מהחיים וזה בסדר, שלפעמים עצוב לנו ולפעמים שמח לנו, שזה לא יקרה לו ולנו והאם להיכנס לזה בכלל?
    תודה רבה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה