חודש לאחר גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן/ם!
    זו הפעם הראשונה שאני מעזה לכתוב הודעה בפורום, עד עכשיו קראתי ונעזרתי בכל אחת מההודעות והתגובות שלכן עד כמה שיכולתי... אז קודם כל תודה.
    לפני כחודש עברתי גרידה בשבוע ה15 בסקירה ראשונה ושגרתית גילו שהתינוק שלי מת כבר 8 ימים... אני יודעת שחלק מכן קוראות את זה עכשיו ואומרות "איזה תינוק בראש שלה???" אבל ככה באמת הרגשתי... זה היה התינוק שלי לכל דבר כמה שניסיתי שלא לדמיין אותו יותר מדי פשוט לא הצלחתי. כל הזמן אמרתי לבעלי שעם כל מה שעשיתי בחיים זה הדבר הכי יפה וטוב שקרה לי...
    בכל מקרה יום אחרי כבר הייתי עם חלל גדול וריק, גם ברחם וגם בלב,שבוע של בכי ללא הפסקה-אתן בטח מבינות אותי... ואחרי שבוע של אבל התעשתתי מעט חזרתי לעצמי פחות או יותר והחלטתי שאני יותר חזקה מכל זה ושאני לא אתן לזה למשוך אותי למטה... עבר עוד שבוע והחלטתי שאני חייבת לעבור עוד מחסום,ניסינו לקיים יחסים הגוף שלי התכווץ נכנסתי ממש למצב טראומתי והדמיון עבד שעות נוספות בעלי לא הבין למה אני עושה את זה לעצמי ולא היה מוכן. לא ויתרתי. יום אחרי אפשר לומר שאנסתי אותו... לא נעים אבל נכון... החלטתי שברגע שאני אעבור את המחסום הזה יוקל לי קצת יותר... ואכן כך קרה.
    חלק מהרופאים אמרו לי לחכות מחזור אחד חלק אמרו לא לחכות בכלל וחלק קטן ומטומטם אם יורשה לי אפילו נתנו לי גלולות שמצאו את עצמן מיד בפח.
    אני עדיין מחכה למחזור,או שלא ומאמינה שמה שצריך לקרות יקרה ורק לטובה! סליחה שרשמתי יותר מדי...קצת נסחפתי. הריונות ולידה תקינים לכולנו.אמן!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להבין אותך כי אני עברתי גם גרידה והפלות כי העוברים לא היו תקינים
  • קריסטינה תודה רבה על העידוד, זה לא מובן מאליו בעיני. הם מקסימים גדלי אותם בנחת!!
  • מבינה מאוד לליבך... גם אני קראתי למה שהיה לי בבטן "התינוק שלי" כי זה מה שרציתי שיצא מזה. אבל לא... עברתי גרידה בשבוע 9+.
    אבל שתדעי שזו הרגשה לגיטימית ומובנת לחלוטין...
    זה מדהים, אבל גם אני הרגשתי את ההריון והצלחתי לדבר אל התינוק שלי ולדמיין אותו רק בהתחלה. וכמו שבהריון הראשון מהתחלה ידעתי שזה בן, הפעם ידעתי זו בת, ודיברתי אליה בלשון נקבה...ואז פתאום לא.. כלום.. וכמה שלא התאמצתי לא הצלחתי לדבר אליה, לדמין אותה, כאילו הרגשתי שמשהו לא בסדר... ואז פחתו הבחילות והעייפות, ואני זוכרת שאמרו לא להתייחס לזה, ושזה לא אומר כלום... אבל בדיעבד ידעתי שכן, הגוף שלי ידע. זה אני בחרתי להתעלם...
    מדהים שגם את מדברת על ההרגשה הזו, כאילו הגוף שלך ידע שמשהו לא בסדר....
    כל הכבוד שהצלחת לגרד את עצמך ולנסות להמשיך קדימה.. אבל לא בכוח, מתוקה. לא בכח.. תחליטי שאת יוצאת מזה וממשיכה הלאה אבל תני לגוף לעשות את זה בקצב שלו.. הוא יותר חכם מאיתנו..
    אחלת לך הצלחה. הלוואי שבפעם הבא זה יהיה אחרת. הלוואי שהריון הבא יהיה תקין, מוצלח ומשעמם במשך 9 חודשים שלמים (אם כי עדיף לא בקיץ, כי נורא נורא חם...
  • ויק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטח אני זוכרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני בפורום הורים יותר, למה את לא שם? מה אצלך? כמה ילדים יש לך? מתי ילדת בסוף? אני קצת לא בטוחה שאני זוכרת את הלידה שלך אז תזכירי לי
  • אני רוצה לכתוב, אבל.... אני לא יודעת איפה.... אוף..
    קריסטינהההההההההההההההה............
    איפה את בהורים חדשים של קרן או בתמיכה של שרון?
  • הי ויק!
    אני בהורים חדשים,כנסי גם את לשם,יש שם אחלה בנות,אגב , הרבה מתקופת ההריון שלנו,בטח תזכרי בהן

• ל"מנסה".
    אני מבינה אותך מאוד, עברתי הפלה קשה בשבוע 23+, התינוקת שהיתה לי בבטן היתה בריאה אבל נאלצו להפסיק את ההריון בגלל רעלת שסיכנה את חיי.
    יש המון מקרים, המון סיבות, המון סיטואציות. אני רק מודה לבורא עולם שנתן לי הזדמנות להמשיך ולנסות.
    לעולם אתאבל על התינוקת שבעטה עד השניה האחרונה. אבל אני לקחתי את עצמי בידיים, כי רק ככה אפשר להמשיך.
    אחרי שבוע כבר הייתי חזרה במשרד.
    צריך להמשיך, צריך להות אופטימיים.
    גם אני מנסה להרות שוב, אחרי בדיקות רבות וקשות.

בהצלחה לך ולכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה