התיישבה קצת מוקדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום....
    יש לי תינוקת בת 6 חודשים שהייתה מצג עכוז בהריון.....
    היא התישבה לבד בפעם הראשונה שבוע לפני שהייתה 5 חודשים.... האם יש קשר לזה שהיא הייתה במצג עכוז... האם זה מסוכן לתת לה להתיישב לפני 6 חודשים???

תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    אכן התיישבה מוקדם.
    לא ידוע לי על קשר למנח עכוז.
    האם היא נעזרת בידיים בכדי להיתמך?
    מה היא עוד עושה"? האם היא זוחלת?
    חשוב לראות שהיא לא מדלגת על שלבי התפתחות בגלל שגילתה שיכולה להתיישב.

תעדכני אותי מה היא כן עושה.
    בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • בהתחלה היא היתה תומכת את עצמה בידיים כאילו היא מגינה על עצמה מפני נפילה מקדימה אבל אחרי שבוע היה לה מספיק שיווי משקל והתישבה לבד ללא תמיכה...
    כעת היא בת 6 חודשים וכמה ימים והיא מנסה לזחול אבל עדיין לא....
    היא מתהפכת גב/בטן בטן/גב שותה מבקבוק לבד מנסה לעמוד בלול ומגיעה עד למצב עמידה על הברכיים כשהיא מחיקה במוטי הלול....
    יש לציין שהיא תינוקת קצת גדולה ולא רזה....
  • שלום,
    בתך אכן מהממהרות...
    נסי שהיא תממש שכיבה על הבטן וזחילה (בקרוב) כמה שיותר ופחות מצבים סטטים כמו ישיבה ועמידה. שימי לה גירוים קצת רחוקים ממנה כך שתהיה לה מוטיבציה לזחול אליהם.

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה