שרוני יקרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה מצב? שאלה לי אליך:
    מחר אני ובעלי היקר נוסעים לים המלח לבדדדדדדדדדד
    לשישי שבת וראשון !
    איך להודיע לירין שאחרי המסיבה בגן אנחנו לוקחים אותו לסבתא
    והולכים ?? הולכים לאן ? לטיול או לעבודה ?
    כבר היום להודיע ? או מחר שניה לפני שלוקחים אותו?

תודה רבה , ויום מקסים
3 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב על הנסיעה, תהנו הרבה הרבה, והלוואי שזה יעשה לכם רק טוב!! (כנראה שזה יעשה... )
    לגבי להודיע לירין:
    לא נראה לי שצריך "להודיע" משהו שכזה לילד בן 3...
    ניתן בהחלט לומר לו שמחר אחרי הגן תסעו לסבאסבתא והוא יישאר שם לישון ("יואו, יריני! איזה כיף לך! כל השישי שבת להיות עם סבתא וסבתא!! כמה פינוקים בטח תקבל...!" ).
    וזהו. אם הוא כבר ישאל איזו שאלה לגבי "איפה אתם תהיו", הייתי אומרת לו שאתם צריכים ללכת למקום אחר, וזהו.
    אין צורך "להודיע" דברים, ואין גם צורך בהסברים מיותרים.
    אני מאמינה שהשהות אצל סבאסבתא היא שהות מהנה ומתגמלת מספיק על מנת שהוא לא ירגיש ממש מוזנח... נכון?...
    למה בכלל שתכנסי לעניין ה"כן לספר לו שיוצאים לחופשה או לא לספר לו שיוצאים לחופשה"? הוא עדיין לא בן 8 או 10, ששואל שאלות ורוצה לדעת בדיוק...
    אם תסבירי לו יותר מידי, זה ישרת את הצורך שלך כביכול "לשתף את הילד" (ולהוריד ממך "רגשות אשם" על כך שאת כביכול "מסתירה ממנו דברים" ).
    השאלה הגדולה היא האם באמת לו יש צורך לשמוע את כל ההסבר המלומד שלך?
    כנראה שאין לו צורך כזה, ודווקא תספק אותו הידיעה שהוא הולך לבלות סוף שבוע שלם בזרועותיהם המפנקות של סבאסבתא.
    בהצלחה ובהנאה,

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • תודה
  • תעשו חיים משוגעים, יפתי, וחיזרו בשלום.
    ירין יהיה 100% בסדר!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה