אני צריכה את תגובתכן..פליזזז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כי ממש לא בא לי בשלב זה להתייעץ אם מישהו מקורב..מאמינה שאתן מבינות לליבי בנושא הזה
    אז ככה :
    לפני 3 ימים שאלתי אתכן אם כדאי לעשות בדיקה או לא..
    אתמול זה היה רק היום השני לאיחור שלי ולדאבוני הסקרנות והמתח השתלטו עליי והלכתי וקניתי בדיקה ביתית וכמובן שבהזדמנות הראשונה עשיתי אותה ,התוצאה היתה פס אחד מאוד מאוד חזק והפס השני ממש ממש חלש ,(כמעט בלתי נראה),אבל בהחלט הוא היה שם .
    היום זה היום השלישי לאיחור וטרם קבלתי ,מה אתן אומרות ,נתקלתן בדבר כזה ,ואם כן מה קרה בסופו של דבר??
    עליי לציין שחוץ מעייפות ומתן שתן לעיתים תכופות וכמובן האיחור ,אין לי סממנים נוספים(כמו רגישות בחזה וכד'..)
    אשמח לקבל את תגובתכן ,תודה ..
6 תגובות
עמוד 1
  • חמודה, עם כל הכבוד לעייפות שלך והרגלי הפיפי... פס הוא פס
  • את זו מקסימה ...ובהחלט נתת לי עוד תקווה ,,אני כאן כי אני אולי קצת פוחדת וקצת פסימית לאחר מה שעברתי ..אני לא רוצה להקדים את השמחה ואז להתאכזב ,הייתי בשבוע ה-15 כשהלכתי לעשות סקירת מע' מוקדמת עם כל התקווה והסקרנות אם זה בן או בת (יש לי כבר בן בבית)ושהכל בסדר ,הרופא סוגר את המסך ואומר לי שאין דופק ,מאותו רגע חרב עליי עולמי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ,עכשיו לאחר חוד' בערך אני שוב מנסה להקלט אבל בהחלט חוששת לעבור את הטראומה הזו שוב,
    מקווה שבהמשך זה יעבור והחלט אמשיך הלאה ואעבור ללפורום אופטימי יותר

מיטל
  • מיטל חמודה,
    אני ממש מבינה אותך. יש לי ילד אחד ברוך השם, ואנחנו מנסים כבר שלוש שנים להיכנס להריון. ביוני סוף סוף אחרי כל האכזבות קיבלתי תשובה חיובית. הייתי בעננים, הודיתי לה' בלי סוף. אבל אחרי שלושה שבועות התברר לי ששום דבר לא סופי - ההריון הפסיק להתפחת ולפני שבוע עברתי גרידה.
    אני מבינה אותך, את התקווה ואת הפחד... אבל אחרי האובדן שחוויתי הבנתי דבר פשוט שתמיד היה מונח מתחת לאף שלי ואיכשהו במשך שלושים שנה הצלחתי להתעלם ממנו: שום דבר בעולם הזה הוא לא סופי: לא בטא חיובית, לא דופק, ואפילו לא העובדה שסוחבים כל ההריון ומגיעים עם צירים בשבוע 40 לביה"ח ללדת. אנחנו יכולים לאבד את מה שיקר לנו בכל רגע נתון. וזה כולל הכל ואת כולם: בני זוג, ילדים, עבודה, בריאות, הורים, חברים... הכל...
    עכשיו את יכולה לקחת את זה לאן שאת רוצה. אפשר להתכנס בעצמך בפחד ולהמשיך לחיות את החיים בפחד, ואפשר להבין שכדאי להעריך את מה שיש היום מבלי להיאחז בו כאילו זה גלגל הצלה.
    לטעמי דווקא בגלל שאפשר בכל רגע לאבד כל דבר, כדאי להפסיק לפחוד ולהינות ממנו היום.
    יש לך בן זוג, יש לך ילד אחד ובע"ה בעוד קצת פחות מתשעה חודשים יהיה לך עוד אחד או אחת. תהני מלדעת שהצלחת, מה שקרה לך בעבר לא אומר שום דבר על ההריון הזה (נחתכת פעם שחתכת סלט? את ממשיכה להכין סלטים? אותו דבר כאן
  • ממש גרמת לדמוע ,תודה רבה לך !!!
  • מזל טוב חד משמעי וברור
  • מזל טוב!!! איך את מרגישה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה