בת 6 חודשים וחצי ואינה מתהפכת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום..
    בתי בת חצי שנה וחצי תינוקת מאוד פעילה וחייכנית הבעיה היא שהיא אינה מראה שום סימני התהפכות, עשיתי איתה את כל התרגילים האפשריים שכתבתם ( גם מאתרים אחרים) היא שוכבת יפה מאוד על הבטן שולחת ידיים לצעצועים מרימה ראש ומסובבת אותו לשני הכיוונים, כשמתעייפת היא מניחה את הראש ונחה. יש לציין כי לאחרונה גם התחילה להירדם על הבטן במהלך היום וישנה אפילו יותר טוב מעל הגב. כשהיא נמצאת על הגב היא תופסת את רגלה בידיה ומסתובבת לצד כרגע רק לצד אחד - שמאל. שאני מבצעת איתה את התרגילים היא מתהפכת בקלות רבה אך אינה עושה זאת לבד ואף לא מראה שום סימנים להתהפכות. אני כבר לא יודעת מה לעשות צריכה עזרה.
    שאלה נוספת היא האם אני יכולה לתת לה לישון בלילה על הבטן? היא ממש רוצה...
    עד איזה גיל זה בסדר לא להתהפך ומתי לקחת לאיבחון?
    יש לציין שבטיפת חלב אמרו לי שהיא קצת שמנמנה, האם יש קשר?
    תודה.
    נונית27

1 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    אל דאגה... נשמע לי שהיא ממש בדרך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה