מה אתן אומרות ,לעשות בדיקה או להמתין?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי ילד בן שנתיים ולפני חודשיים עברתי גרידה בגלל הפסקת דופק ,חשבתי שהזמן הזה לא יגיע ,אבל הנה סוף סוף אני חודש לאחר המחזור ,והיום לפי החישוב הייתי צריכה לקבל ..וטרם.
    יש לי קצת יותר לחץ מהרגיל במתן שתן אבל חוץ מזה שום סימן למחזור או הריון,(אין רגישות בחזה..)מה אתן חושבות לללכת לעשות כבר בדיקה או להמתין עוד כמה ימים,חוששת להתאכזב אבל גם מאוד סקרנית..הכי קל זה לייעץ לאחרות ,להמתין בסבלנות והכל יהיה בסדר,אבל כשאני בתוך זה ,זה לגמרי אחרת ,מה אתן אומרות???

3 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת תחכי... נקווה שהפעם זה יצליח לך...
    חכי יומיים שלושה - אם זה צריך לקרות זה יקרה ולא יברח לשום מקום ביומיים האלה. ואם לא, אז לא... מי כמוך וכמוני יודעת.
    מבינה אותך מאוד. אני עברתי גרידה מאותה הסיבה לפני חמישה ימים. הפצע עדיין מדמם (תרתי משמע
  • את בהחלט צודקת אין לי למה לרוץ ולעשות בדיקה ,אם זה מה שצריך להיות זה יהיה ..וזה ישאר שם בע"ה ,תודה !!!
  • בע"ה בשורות טובות לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה