שוב רוצה להתייעץ :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שרון

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
4 תגובות
עמוד 1
  • למה את לא עונה לי?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • הרגע נכנסתי, וראיתי שהקפצת את ההודעה.
    מצטערת יקירתי, גם לי יש פספוסים לעתים...
    אז הנה, אני עונה לך עכשיו, ומבקשת שלא תכעסי...

כן... זה יכול להראות מוזר, הקטעים שלהם לפעמים...
    לגבי הבעת חיבה ואהבה: נראה לי ששקד דווקא עושה את זה, בדרכו שלו. את כותבת שהוא מחבק, רץ אלייך, נהנה ממשחק של דגדוגים...
    וכנראה שזה מספיק לו. את כותבת, וכנראה בצדק, שהוא אף פעם לא היה "ילד ידיים", ולא אהב שמחבקים אותו בכוח. יש ילדים כאלו!! אישית אני מכירה כמה...
    הדבר הכי מוטעה שניתן לעשות עם ילד כזה, הוא לכפות עליו גילויי חיבה ולהכריח אותו לחבק ולנשק במקומות שהוא לא רוצה. זה עלול או ליצור את התגובה ההפוכה - "תגובת אנטי" שלאט תהפוך אותו לילד שנדחה מקרבה גופנית בכלל (ושימי לב, שהיום זה ממש לא כך!) או להפוך אותו לילד שחושב שזו צורת התקשורת עם בני אדם ויותר מאוחר בחייו הוא יכפה את קרבתו הגופנית על אחרים, גם אם הם לא מעוניינים.
    כך או כך, אלו לא התוצאות שאת מעוניינת להשיג, אני חושבת...
    מה שכן ניתן לעשות (עקב מצוקתך מ"חוסר הנישוקים" ) זה לאט לקרב אותו לזה. למשל, במשחק ששיחקתם, שבסופו הוא ביקש את הדובי שלו כדי לנשק אותו, היית יכולה לומר לו: "ועכשיו - לאמא", תוך שאת מגישה לו את הלחי שלך...
    יכול להיות שכמה פעמים כאלו "ילמדו" אותו לנשק אותך, ויכול להיות שלא... (איני יודעת מה הסיבה. ייתכן שזה קשור לחוויה יותר מוקדמת שהייתה לו עם נשיקות, חוויה שהייתה לאו דווקא נעימה לו...)
    בכל מקרה, הוא ילמד לתת נשיקות אם זה יהיה לו נעים ורגוע. ונשיקות נעימות ורגועות בטח שלא באות תוך הרגשת כפייה... נכון?
    אז, אם זה ילך - מצוין. אבל אם לא - הסתפקי בזה שיש לך ילד שיודע בהחלט להביע אהבה וחיבה, גם אם זה ללא נשיקות.
    ודבר אחרון - הוא עדיין קטנטן... כמו הרבה דברים אחרים, גם זה יכול להשתנות פתאום, ביום אחד. מילד לא נשקן, הוא יכול להפוך למאהב לטיני עם הנשיקות הדביקות שיצלצלו באזנייך...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • תודה שרון

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • שלחתי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה