עזרה ודחוף!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן שנה וחצי ולפני בערך חודש ככה הוא לא מוכן לישון במיטה שלו
    בכלל!!!

ניתאי החיים שלי!
4 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    שרוני תענה לך בטח היום או מחר.
    רק רציתי לומר לך שיש לו שם מקסים.
    את יודעת מה מקור השם?

• היי מותק,
    באמת השם שלו משגע... (אני למשל, לא יודעת את מקור השם, אבל הוא מאד מאד יפה...)
    לא מבינה למה בעצם את לא ישנה?... חודש?... אם הוא לא מוכן לישון במיטה שלו, אבל כן מוכן להירדם במקום אחר, אז למה זה כל כך מפריע לך לישון?...
    למשל, אם הוא לא מוכן לישון במיטה שלו, אבל מוכן לישון בספה ונרדם בה היטב - לכי לישון גם את, לא?...
    או שלא הבנתי את "סידורי השינה" ויש דברים מעבר לזה...

לצערי, אין לי "פתרונות קסם" שכאלו לבעיות שינה דחופות של הורים שלא ישנים בגלל שילדיהם סובלים מאיזושהי הפרעה בשינה.
    אני יכולה לומר שלדעתי זה קשור להריונך המתקדם, ולעובדה שניתאי כבר בהחלט מודע אליו. זה חלק מהשינוי שיקרה כבר עכשיו ועם התקדמות ההריון, ועם הגעת המצטרף/ת החדש/ה למשפחתכם.
    מעבר לזה, את מתארת שזה המצב כבר כחודש. ניסית מספר דרכים כדי להגיע להבנה ולפתרון העניין - ללא הצלחה.
    אולי זה הזמן לנסות דרכים אחרות?...
    וכאן אני חוזרת לתחילת דבריי. מדוע, בעצם, את לא מוכנה לאפשר לו לישון על הספה? אני מבינה שמדובר בדירת חדר, כך שבעצם כולכם ישנים ביחד. כך שבעצם, זה לא שיש לו את החדר שלו עם המיטה שלו בתוכה, ושם הוא אמור לישון.
    אלא שכולכם ישנים בחלל אחד, כל אחד במיטתו.
    למה בעצם זה עקרוני כל כך שהוא ישן במיטה שלו ולא על הספה? (שוב, מכיוון שמדובר באותו חלל, ולא בחלוקה לחדרים)
    ואולי אפשר כן להגיע איתו לאיזה הסכם שמספר ימים (נגיד, היום ומחר) הוא ישן על הספה, ובימים שאח"כ הוא ישן במיטתו?
    הביני, לפעמים אנו צריכים להתפשר מעט מול ילדינו כדי להשיג משהו שיותר חשוב לנו מאותה התעקשות עקרונית שלא תמיד משרתת את מטרותינו ומטרות הילד, ושעל ידי אותה התפשרות שעשינו - נשיג בסופו של דבר, הרבה יותר מאשר היינו משיגים אם לא היינו מוכנים לזוז מילימטר מההתעקשות ה"עקרונית" שלנו.
    לפעמים צריך להבין שאת ההתעקשות אנו משאירים לילדים. שאם נתעקש איתם, הרי שבסופו של דבר זוהי מלחמה של "ראש בראש" בה שני הצדדים יוצאים מופסדים.
    אז למה לא לחפש את פתרון הביניים?...

תחשבי על זה...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • תודה על המחמאות על השם זה על השם של ניתאי הארבלי הוא היה נביא

ניתאי החיים שלי!
  • היי מותק, תודה על ההסבר!
    אני מסכימה איתך שזה לא בטיחותי שהוא ישן איתכם במיטה, ובאופן כללי אני לא בעד זה - גם ובעיקר משום שזו המיטה שלכם.
    אבל אם כרגע ישנה בעיה מקומית עם שינה במיטתו ונראה שהרעיון של שינה על הספה יכול לקדם לפתרון הבעיה המקומית הזו - נראה שיש מקום לחשוב על זה.
    את העניין הבטיחותי ניתן לפתור בכמה דרכים: לשים מעקה (נשלף, שמתאים לכל מיטה/ספה. לי יש אחד כזה מפלסטיק, בעל "ידיות" שכאלו שיכולות להכנס מתחת לכל מזרן או משטח אחר - ולשמור שהילד לו יפול) או מזרן מתחת לספה, כך שגם אם הוא יפול, הוא יפול על המזרן.
    אני מסכימה שכהרגל, זהו לא הרגל טוב. אבל כרגע, כפי שכתבתי, בשל הבעיה המקומית והזמנית (יש לקוות), שנוצרה עם שינה במיטתו, מאד יתכן שכדאי לאמץ כמה ימים של שינה על הספה, במטרה שזה דווקא יקדם חזרה שלו לשינה במיטה.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה