הרגלי שינה פעוטה בת שנתיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    בתי בת שנתיים ועדיין ישנה איתנו במיטה. כל הנסיונות הקודמים שלנו להעביר אותה למיטתה בחדרה עלו בתוהו והסתיימו בהקאות שגרמו לנו לוותר (גם כשהחזרנו אותה למיטתנו היא המשיכה להקיא מספר לא מבוטל של לילות).
    אנחנו מבינים שככל שנחכה יותר הקושי ילך ויגדל לכן החלטנו להתמודד שוב עם המשימה ואולי לקנות לה כבר מיטת נוער ולנצל את המומנטום לטובת העניין.
    אנא עזרי לנו, מהי הדרך הנכונה לעשות זאת.
    תודה רבה.
3 תגובות
עמוד 1
  • אצלינו הסיפור דומה , פשוט קנינו ספת נוער שמנו מצעים של דורה ואנחנו יושבים לידה לפעמים אני שוכבת איתה במיטה עד שהיא נרדמת ורק אז הולכת . זה לא ממש פחתרון אבל עם הזמן אנחנו מקווים שהיא תרדם לבד.
    חוץ מזה עד עכשיו מיטת התינוקות שלה הייתה אצלינו בחדר שינה אז כמובן שקשה לה להירדם לבד.
  • הרעיון של מיטת נוער נראה לי טוב...
    זה גם ככה גיל שמעבירים למיטה רגילה
  • עם הבן הגדול שלי הייתה לנו בעיה דומה. פשוט שמנו את המיטת מעבר שלו צמודה למיטה שלנו והחזקנו ידיים עד שהוא נרדם. מבחינתי לא מפריע לי שהוא בחדר שלי, יותר קשה היה לי לקום אליו כל הלילה (כי הוא לא ישן רצוף).
    אבל בשלב שהוא הבין, הכנו לו מיטה יפה ובהתחלה היא היה ישן בה רק בצהריים כשאני לידו ואחר כך הוא התרגל אליה ועבר אליה לבד.
    עם הבן השני, הייתה לו התעקשות מוזרה לא לישון איתנו ועד היום (הוא בן 7) הוא לא מוכן אפילו להירדם בסלון, רק במיטה שלו. אופי שכזה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה