לא נצפה דופק עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 37, אמא לשני ילדים בריאים ומהלך הריונם היה תקין לחלוטין.

כעת, נמצאת בהריון שלישי.
    תאריך ווסת אחרון - 22.4.10
    תאריך ביוץ (לדעתי...) - 7.5.10

לאחר 2 ימי איחור במחזור החודשי ניגשתי לבצע בדיקת דם והתוצאה היתה חיובית (גדול מ-1000).
    בשבוע 7 (כשאני סופרת את הימים מתאריך תחילת הווסת האחרונה) ניגשתי לגניקולוג שערך לי בדיקת אולטרסאונד ואמר במפורשות כי יש שק אך הוא אינו רואה קוטב עוברי וכמובן לא נצפה דופק. בלי רגישות מיותרת כבר דיבר איתי על הפסקת הריון....בסיום השיחה אמר לי ללכת לבצע אולטרסאונד נוסף במכון ולהגיע אליו עם התוצאה תוך 10 ימים להמשך טיפול.
    ניגשתי אתמול לאסותא לבצע אולטרסטאונד נוסף וגם שם המצב לא היה מזהיר....הטכנאית אומנם ציינה כי יש שק חלמון והחזר עוברי (מה שהרופא שלי כלל לא ראה) אך היא אינה רואה דופק. גיל ההריון לפי ווסת אחרונה 8 שבועות + 4 ימים ולפי גודל (CRL)באולטרסאונד 6 שבועות + 1 יום. טכנאית האולטרסאונד הייתה רגישה למצבי ואמרה לי שלאחר שנצפה שק חלמון וקוטב עוברי אמורים לראות דופק תוך מס' ימים, היא גם ציינה שלדעתה המצב לא אופטימלי ... כמו כן היא אמרה לי לגשת לרופא שלי תוך 4 ימים לבצע אולסרסאונגד אחרון שיחליט האם ההריון הוא תקין או שעלי לבצע גרידה.

מיותר לומר שאני לא ישנה בלילות, חרדה מאוד מהמצב.... בתחילת ההריון היו לי תופעות של עייפות,בחילות,כאבים בחזה... הסממנים הנ"ל קצת חלפו... מלבד חזה נפוח וכואב אין לי שום סממן נוסף...

אני ממש מחכה בקוצר רוח ליום שישי בו אבצע את האולטרסאונד ה"גורלי" אך בכלל אני שואלת את עצמי גם אם יגידו לי שיש דופק האם כדאי לי בכלל להמשיך את ההריון שהתחיל כ"כ ברגל שמאל ולחיות 7 חודשים בהרגשה של חרדה ופאניקה...האם בכלל יש מצב שיכול להתפתח דופק אחרי כל מה שסיפרתי???

אני ממש מודאגת, אנא עזרו לי...

גל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה