יועצת הנהקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חדשה בפורום, בשבוע ה- 30 להריון ראשון.
    מכירות יועצת הנקה באזור חיפה מומלצת?
    המליצו לי לפנות כבר עכשיו ליועצת הנקה כיון שיש לי פטמת שקועות, דבר שדי מטריד אותי לנוכח העובדה שממש חשוב לי להניק..
    בקיצור- אם יש טיפים, פרטים על משהי מומלצת ואיך פונים..יותר מאשמח...
    שבוע טוב
5 תגובות
עמוד 1
  • עזרה אני לא אקבל פה???
  • היי יקירה , ברוכה הבאה!

יש לך בחיפה את הדי הרפז המצויינת!

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה:)
  • גם אני חדשה בפורום הזה...מה קורה במצב שחוזרים הביתה עם התינוק והוא מסרב לינוק? אני דווקא מעוניינת להניק ולא לתת לו תחליפים- כי אחרי זה יהייה לי רק יותר קשה להניק.מה עושים במצב כזה?שמים תחליפי חלב ליתר ביטחון? דרך אגב-אני בשבוע ה-29 והריון ריאשון.אשמח לחלוק חוויות על תקופת ההריון...
  • אהלן.
    מה זאת אומרת מסרב לינוק? אין דבר כזה.התינוקות רוצים לאכול אולי פשוט לא נוח לו ואת לא יושבת בנוח אולי את עצנבית...אולי אכלת חריף אז החלב מר...
    אצל מי ראית שהתינוק לא רצה לינוק?

אני פעם אחת היתי עצבנית והיתי בבית של איזה קרובי משפחה שהיו מכניסים אותי ללחץ ולא היחתי מרגישה אצלם בנוח ולא יכולתי להניק!לא כי לא רציתי והתינוק רצה מאוד לאכול ובכה בכה ולא ינק!
    צריכים להיות רגועים ובתנוחה נוחה והכל יהיה בסדר.צריך גם לשתות הרבה ולאכול נכון ...
    שתיהיה לך לידה קלה קדם כל.

תנו חיוך- אלהים שלח לכם מתנה נפלאה כל כך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה